Brzina

Imate muda voziti ovo? DTM Audi RS6 od 1000 konja by Jon Olsson

Znate li tko je Jon Olsson? Nikad nećete pogoditi. Jon je skijaš. Profesionalni skijaš. Pun je ko brod, mlad je, obožava automobile, a i cure obožavaju njega. Osim skijanja, guza, putovanja, sunca, surfanja i općenito uživanja u životu, kojeg možete pratiti na njegovom Instagram profilu, Jon je strastveni “tuner” automobila. Nije baš da ih on tunira, ali ih voli kupovati i unaprjeđivati.

Zadnja kreacija je ovaj Audi RS6 što vidite pred sobom. Dizajnirao ga je Koenigseggov bivši inženjer po uzoru na automobile koji se natječu u Deutsche Tourenwagen Masters natjecanju. Za one koje ne znaju: DTM utrke. Ovaj RS6, koji je u osnovi prekrasan i ozbiljan obiteljski karavan od preko 560 konja, odlučili su tunirali na 1000 konja, složiti mu tijelo od karbona, oštre aerodinamične linije i pazite ovo, dva turbo punjača prekrivena 18 karatnim zlatom. Da, zlatom.

Ovi turbo punjači pucaju u ovaj 4.0 V8 motor 950 konja. 950 ako je benzin sa standardne benzinske pumpe. Ali neće ići. Malo dodavanja smjesi i postizanje visokih oktana i voila. 1000 konja snage pod vašom haubom.

Na svu sreću, Jon ovaj automobil neće držati u garaži, već se s njim prijavio na ovogodišnju utrku Gumball 3000! Od Stockholma do Las Vegasa. Utrka počinje u svibnju 2015. Pratite s nama ovog luđaka!

RS61

RS62

RS63

RS64

RS66

RS65

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close