Sport

Dokaz da The Rock ne preskače ‘dan za noge’!

Svi mi koji smo barem jednom zavirili u teretanu ubrzo smo iz razgovara stalne ekipe mogli shvatiti kako im je su im najgori dani u životi tzv. ‘dani za noge’, a kad ga odmjeriš od glave do pete shvatiš i zašto. Nikada mi to nije bilo jasno, ali pustimo sad.

Dwayne Johnsona, popularnog The Rocka, vam vjerojatno ne trebamo predstavljati. Jedan je od najomiljenijih profesionalnih hrvača na svijetu, odličan je glumac, ljubitelj brzih automobila i naravno, teretane! I nikako ne spada u onu ekipu šminkića za benchom, a to je bome i dokazao već mnogo puta, ali i jučerašnjom objavom na Instagramu. Što kažete? Impresivno, zar ne?

176

Nedavno je objavio i svoj plan prehrane koji je mnoge šokirao. Dok drugi pričaju o dijeti, The Rock proždire sve pred sobom! U čak 7 obroka svakog dana ova stijena u svoje tijelo unese više od 5000 kalorija!  Saznajte točno o kakvoj se prehrani radi!

 

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close