Lifestyle

Deset stvari s kojima nas živciraju žene

Do sada smo imali različite teme u kojima smo pokušali istražiti stvari s kojima mi živciramo žene. Bavili smo se stvarima kako to smanjiti i postati privlačniji, bolji partner i tko zna što još. Ali što bi bilo kada bi se konačno pozabavili stvarima s kojima one nas živciraju? Ipak, ovo je muški portal i vrijeme je da kažemo što nas uistinu smeta. Znamo da riskiramo nekoliko dana durenja, ali i to će proći.

10. Previše se napiti

Odlično je tu i tamo izaći, lupiti par dobrih žestica i zabaviti se kako bi se zaboravio ludi tjedan. Ali kada vaša djevojka u deset sati vrišti usred vašeg omiljenog mjesta za izlazak, to se zove živciranje. Ne samo da se morate brinuti o tome da cijela stigne u sigurnost svog kreveta, već se morate obračunati sa svim balvanima koje je vaša djevojka pogurnula na putu do wc-a. Ako pretjera, brinuti o tome kuda će povraćati, paziti da nije po kosi, itd…, nije zabavno.

Djevojke, niste u Hollywoodskim filmovima u kojima je slatko biti pijan ko mazga dok vas vaš lijepi dečko gleda sa zaljubljenim očima punih suza radosnica.

9. Gnjavi oko naših hobija, uživancija i guštanja

Pa što ako vaš dečko voli igrati “Call of Duty”, gledati trash akcijske filmove, skupljati autiće ili visjeti na forumima o skupocjenim satovima? Tako dugo dok vas ne tjera da dijelite njegove drage hobije koji njega toliko opuštaju, vi ste mirne. Umjesto da forsirate da morate zajedno provoditi vrijeme i raditi zajedničke stvari, pronađite nešto što će vas opustiti. Probajte s jogom. Navodno su joga tajice vrlo udobne.

8. Priče koje imaju smisao i kraj

Priča po nekom pravilu ima početak, zaplet, rasplet i kraj. Ne volimo kada nam pričate priče koje nikuda ne vode. Budući da smo pravi macho gentlemani, mi vas nećemo prekinuti u toj priči, ali probajte se staviti u našu poziciju da vam recimo prepričavamo kompletnu nogometnu utakmicu iz 1997. godine kada je Borussia pobijedila Juventus. Niti Vas zanimaju utakmice, niti Nas zanimaju priče o tome kako ste vidjele super cipele prije deset godina i kako ih nikada niste uspjele pronaći.

7. Biti glasna

Ne znamo da li ste primijetili, ali muškarci vrlo rijetko traže cure koje su glasne. Nije baš slatko kada pola kafića čuje što je vaša djevojka jela za ručak, a pogotovo što je izašlo iz nje. Nije da trebate šaptati, ali neka određena doza profinjenosti je uvijek poželjna.

6. Previše muških frendova

Nije ništa loše u tome da djevojke imaju muške prijatelje. Nećemo sada o tome da li muško-ženska prijateljstva postoje i pitanje kako je vremena kada će netko od njih izjaviti ljubav, ali previše muškaraca koji se motaju oko vaše cure može biti vrlo uznemirujuće. U većini slučajeva, muškarac ne želi imati za prijatelja curu koja je jednako muškarac kao on. On želi, pravu curu, koja je osjećajna, ima veće grudi od njegovih i ne zna više o nogometu od njega. Nažalost to znači i da se nada kako će jednog dana možda nešto i dobiti. Makar čekao da ta prijateljica/cura konačno prekine s vama. Budite pametne kod odabira prijatelja.

5. Tražiti mišljenja o stvarima koje nas ne zanimaju

Pitanja “Da li sam debela u ovom” i slična su pitanja koja ne želimo čuti. Znamo da su to trik pitanja i da ćemo u bilo kojem slučaju biti posrani. Ne volimo testove s ovakvim pitanjima i ako ne želite iskren odgovor, nemojte ni pitati.

4. Neodržavanje područja

Muškarci ne traže da djevojka bude “porno” brazilski obrijana s blagim brončanim sjajem i nauljenim nogama, ali malo pozornosti oko toga je uvijek dobro došla. Nažalost, okrutan je ovaj svijet, muškarci ne trebaju brijati noge, za djevojke je to poželjno, ali to nismo krivi mi, već priroda i društvo. I modni mačkovi.

3. Osjećaj za jednakost

Nažalost, neke djevojke misle kako su im muškarci dužni sve na svijetu. Nikada ne plaćaju račun, nikada ne počaste s kavom, a kamoli da izvade novčanik kada se časte njezine “curke”. Takve cure očekuju i prsten od 50 tisuća kuna, ali niti onda neće biti zadovoljne. Hell No!

Naravno da je nešto macho kada muškarac može platiti svojoj izabranici večeru, ali svaka mala gesta kod plaćanja je dobrodošla. Dajte nam do znanja da nas nemate samo za pokrivanja računa u restoranu i kupnju krpica.

2. Gnjavi oko prijatelja

Muškarci znaju da njihovi prijatelji nisu savršeni, neki smrde, neki ne žele raditi i žive za kladionicu, ali to su ipak njihovi prijatelji. Tražiti od nas da biramo između vas i naših prijatelja je najgora stvar koja se može tražiti. Ako i odabere vas, kad tad će to izaći kroz svađu i onda će tu bujicu osjećaja teško zaustaviti stručnjaci poput Jerry Springera, Oprah i dr.Oza. Svi zajedno.

1. Luda ba..

Istraživanja su dokazala – nikada nemojte reći djevojci da je luda. Djevojke, na vama je da nam to ne padne na pamet. Biti će bolje za sve.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close