Brzina

Audi Prologue Allroad prikazan na sajmu u Shanghaiu

Nakon što je već dva puta Audi predstavio svoj koncept Prologue, ovoga puta je predstavljen u Allroad verziji na sajmu u Shanghaiu. Prvi put je Prologue prikazan na sajmu u Los Angelesu, dok je drugi put na svjetla pozornice stupio na sajmu u Ženevi u Prologue Avant izvedbi.

Novo predstavljena izvedba za sve terene Audi Prologue Allroad bit će hibirid i pokret će ga 4.0 TSFI V8 twin-turbo motor s 724 konjske snage, kao što se ugrađuje u najveće Audi-e i Bentleye. Električni motor je integriran s mjenjačem s osam brzina, što će u kombinaciji oba motora davati oko 900 Nm okretnog momenta. Uz emisiju samo 56 g/km CO2, Audi Prologue Allroad ubrzavat će 3.5 sekundi do stotke.

Za razliku od “običnog” Prologuea, Allroad je 77 mm viši kako bi lakše podnosio neravni teren. Ostaje nam da vidimo kako će se dalje razvijati Prologue, koje je mjerilo po kojem će se izrađivati sljedeće generacije Audijevih modela. Smatra se kako će ovaj model biti priprema za A6 Allroad i 2017. godinu.

audi-prologue-allroad-005 audi-prologue-allroad-006 audi-prologue-allroad-007 audi-prologue-allroad-008 audi-prologue-allroad-004audi-prologue-allroad-002 audi-prologue-allroad-003

 

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close