Lifestyle

7 razloga da prestaneš biti pi*kica i napokon je pozoveš van

Svaki susret sa njom čini te nervoznim, ona je prvo što ti prođe mislima kad se probudiš i zadnje prije nego utoneš u san, no, jednostavno nikako da skupiš muda i napraviš taj posljednji korak koji će vaš odnos usmjeriti u jednom ili drugom smjeru. Vjeruj, kako god da gledaš na to, situacija u kojoj se nalaziš je očajna, ne vodi nikud i ako se ne pokreneš samo ćeš još više patiti, dok ti je na kraju drugi ne uzme pred nosom. Zato ti danas donosimo sedam razloga zbog kojih joj svakako trebaš prići i napokon je pozvati van.

Najgora stvar koja se može dogoditi je da kaže “NE”

Zamisli, i u slučaju da popušiš odbijenicu, Zemlja će se i dalje okretati, sunce će ponovo izaći, a nakon određenog perioda u tvoj život će ući neka nova ljubav. Da, nije kraj svijeta ako te kojim slučajem odbije i kaže da niste jedno za drugog, preživjeti ćeš i iz svega izaći još jači. Naravno, nitko to ne voli čuti, ali bitno je naviknuti se i na situacije u kojima ne ide sve po planu. Tko pita ne skita, a iako možda neće biti za vezu, sigurno će biti počašćena jer si pitao baš nju.

Ona te ne želi pozvati van

Vremena su se promijenila i možda su žene sada često te koje naprave prvi korak, no, sigurno to neće napraviti ako ne moraju, već će ti prepustiti inicijativu. Barem dok ne shvate da si totalni tupan i da ne primjećuješ znakove da se i ti njoj sviđaš. Nemoj sramotiti muški rod i čekati da ona tebe pozove van, jer u tom slučaju, možda to pitanje nećeš nikad dočekati.

Samopouzdani pristup mogao bi uroditi plodom

Možda te nikad nije gledala kao osobu s kojom bi izašla van, ali samopouzdani pristup mogao bi joj omogućiti da te vidi u potpuno novom svijetlu. Da, žene obožavaju samopouzdane muškarce, pa je možda baš to ono što će joj otvoriti oči i dokazati joj da si osoba s kojom bi trebalo pokušati produbiti vezu na nešto više od samog prijateljstva.

Poziv na “starinski” izdvojiti će te iz mase

U današnje doba kad se većina međusobne komunikacije odvija preko određenih socijalnih mreža ili internet stranica koje su tome namijenjene, direktni pristup izdvojiti ćete od gomile onih koji joj se svakodnevno ubacuju virualnim putem. Da, direktno postavljeno pitanje, bez nabacivanja preko Facebooka, anonimnih SMS poruka ili sličnih tvorevina modernog doba, već u startu bi ti moglo osigurati dodatnu prednost pred konkurentima.

U slučaju da te odbije, možeš nastaviti s životom

Neki izgube najbolje godine života trčkarajući za simpatijama koje u mnogo slučajeva ne žele ništa više od prijateljstva, samo zbog toga jer ih je bilo strah postaviti pitanje. Što je najgore, tijekom tih godina, često ni ne znajući propuste prilike koje su im u život mogle dovesti mnoge kvalitetne osobe. Nemoj biti jedan od njih, skupi hrabrost, postavi pitanje i saznaj na čemu si, jer ako vam nije suđeno, vrijeme je da jednostavno nastaviš živjeti svoj život.

Možda shvatiš da ti se u stvari ne sviđa

U situacijama kad si zaljubljen, često stvari vidiš kroz “naočale” koje ti svijet čine ljepšim nego što u stvari jest. Smatraš je savršenom ženom bez ijedne mane, no kad jednom stvarno dobijete priliku upoznati se, ubrzo shvatiš da nemate baš ništa zajedničkog, da vam već prve večeri ide na živce i da vam uopće nije jasno zgog čega si je smatrao savršenom ženom. No, sve je u redu, ako zbog jedne takve osobe nisi izgubio najbolje godine svojeg života, samo iz razloga jer nisi imao muda prije reagirati.

A na koji način će ti se inače “posrećiti”

Da, sigurno nećeš umočiti sjedeći doma i provodeći vrijeme na simpatijinom Facebook profilu listajući galerije slika s njenog prošlogodišnjeg odmora. Možda nije narodna, al tko ne pita, uzalud mu kita, jer u suprotnom ti ostaju samotna druženja kod kuće uz omiljene filmove i serije, a to defintivno nije način ako samo jedno pitanje može činiti razliku između umakanja i samotno provedene večeri uz televizor.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close