Kamasutra

7 laži o svom penisu koje ste barem jednom izgovorili

Bez obzira da li se radilo o razgovoru s djevojkom kojoj bi se rado zavukli u gaćice ili zajebanciji s ekipom nakon pet piva u lokalnoj birtiji, kad je u pitanju naša muškost s vremena na vrijeme znamo malo prekrojiiti istinu, nešto preuveličati ili se izvući iz određene situacije uz poneku sitnu laž. U redu, nećemo reći da kad se radi o našoj muškosti volimo lagati, ali nekad jednostavno ne volimo govoriti istinu. I zato odgovorno tvrdimo da ne postoji muškarac koji nije barem jednom izgovorio neku od “neistina” koje danas donosimo, dok su mnogi od nas znali upotrijebiti i sve danas nabrojane laži. Naravno da bi mi bili najsretniji da nitko od nas nije morao lagati o ovim stvarima, ali činjenica je da je istina ipak nešto drugačija.

Ogroman je

Ma naravno da je ogroman, trebaš pomoć jer ti je doktor zabranio dizati više od pet kila, motaš ga oko noge da ti šetnja gradom ne bi bila traumatično iskustvo, a ekipa koja te vidjela golog više te ne zove imenom, nego novim nadimkom – tronožac. Uz sve to, još nisi naišao na djevojku koja nije postavila pitanje “pa zar stvarno misliš sve to staviti u mene?”. Da, da, dosta bajki jer statistika o prosjećnoj veličini ipak govori nešto drugačiju priču, pa postoji velika vjerojatnost da je jedina velika stvar u ovom slučaju baš ta laž koju si upravo izgovorio.

U njegovom društvu je uživalo mnogo žena

Onih pet piva iz uvoda uz još poneki pelin s ekipom, često zna rezultirati “hvalite me moja usta” razgovorima tijekom koji se u mnogo situacija iznose brojke kojih se ne bi posramili ni najveći ljubavnici koji su ikada hodali ovom planetom. Dobro, ne tvrdimo da ne postoje “Casanove” iz lokalne birtije, ali tvrdimo da čak ni njima nije strano uveličavanje broja žena koje su imale priliku poigrati se njihovom alatkom.

Hladno je pa se sakrio

Opće je poznata stvar da nam hladnoća nije prijatelj kad se želimo pohvaliti veličinom, a mnogi od nas su tu činjenicu u nekim situacijama iskoristili u svoju korist iako u tom trenutku baš i nije bilo toliko hladno. U redu, očajna vremena iziskuju očajne mjere, pa ne vidimo ništa loše u tome da se na ovaj način pokušavamo izvući u situacijama kad smatramo da bi mogla biti razočarana viđenim.

Vidjela ga je samo jedna

Kad je ekipa u pitanju, onda je situacija tim bolja, čim je brojka pripadnica suprotnog spola s kojima ste upoznali “Đonija” veća, no, kad napokon nađete djevojku koja vam se sviđa i za koju mislite da bi mogla biti ona prava onda obično znamo zaboraviti na neke djevojke koje su nam prije nje prošle kroz ruke. Da, mnogi od nas tad počnu igrati na kartu “dobrice”, tek pokoje seksualne partnerice i prirodnog talenta za igre pod plahtama, iako je za to vjerojatno zaslužno baš to što ste igru praksom doveli do savršenstva.

Nisam ga nikad izmjerio

“Ma da, kakvo mjerenje, pa baš me briga koliko mi je velik penis kad se ni jedna nije nikad žalila”. Aha, pričajte te priče nekom drugom, jer vjerujemo da ne postoji nitko tko ga nije barem jednom prebacio preko ravnala i izmjerio koliku muškost nosi među nogama. Iako je te stvari nekad teško priznati, rijetke od nas ne zanima kuda spadamo kad je u pitanju prosjećna veličina penisa.

Niti jedna nije otišla nezadovoljna

Svaka čast ako među nama postoje i takvi kojima je uspjelo zadovoljiti baš svaku ženu, baš svaki put, ali moramo priznati da koliko god nam se kleli u takav rasplet, svejedno na takve priče ne gledamo ništa drugačije nego kao na običnu znanstvenu fantastiku. Da, žene su prilično komplicirana bića, kod njih često postoji kombinacija “gumbića” koje treba pritisnuti koju ne bi razotkrili ni najbolji kriptografi ovoga svijeta i sigurni smo da ne postoji muškarac koji ima savršeni “score”.

Ma samo sam malo umoran

Ma malo “morgen” si umoran, nikad nismo preumorni za seks.  Vjerojatno si previše popio, razmišljaš o onom jednom paru koji ti je danas odnio ogromnu lovu, o bivšoj koju još nisi prebolio ili je problem psihička blokada za koju jednostavno treba vremena. Da, nekad stvari iz nekog razloga jednostavno ne funkcioniraju, a tu opet dolazimo do očajnih mjera koje treba poduzeti u takvim situacijama. “Ma samo sam umoran” je jedna od najčešće korištenih laži koje koristimo da bi se izvukli iz situacije koje nije išla po planu.

Tags
Back to top button
Close