Lifestyle

6 novih muških mirisa za ljeto 2015.

Kad spominjemo stvari koje žene najviše primjećuju na muškarcima, već ste u nekim ranijim tekstovima mogli primijetiti da miris uvijek svrštavamo među bitnije stvari među svim navedenima. Ako kojim slučajem još uvijek niste pronašli miris koji pristaje vašoj osobnosti, nadopunjava vaš stil ili jednostavno mislite da je vrijeme za male promijene koje će pokrenuti stvari u pozitivnom smislu, onda bi možda bilo vrijeme da isprobate neke od novih mirisa koji su se ove godine našli na policama parfumerija. Pogledajte o kojim se mirisima radi, jer možda je baš jedan od njih pravi muški miris koji će postati vaš zaštitni znak.

Dunhill ICON

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muževna aromatično-drvena kompozicija mirisa u kojoj prevladavaju mirisne note bergamota, lavande i crnog papra, naslonjene na drvenu bazu ouda i vetivera. Kako navodi kreator mirisa, ICON je miris za muževnog i sofisticiranog džentlmena.

 

Tom Ford – Noir Extreme

featured-image-tom-ford

Idealan za večernje izlaske, orijentalan miris natopljen amberom kod kojeg se osjećaju citrusne note mandarine, nerolija i šafrana, za muškarce koji se ne boje biti drugačiji.

 

Givenchy Gentlemen Only Casual Chic

givenchy_gentlemenonly_c9094_31032015

Zavodljiv i elegantan drven i začinski miris koji je kreiran za opuštenog i duhovitog muškarca sa stilom. Uz mirisne note kardamoma i đumbira, sadrži i drvene note breze i cedra, dok se zavodljiva baza završava notama sandalovine.

 

Eau de Cartier Vetiver Blue

o.30502

Najnoviji miris kolekcije inspiriran vetiverom, kojim su kreatori mirisa željeli pronaći savršeni balans korištenjem suptilnih aroma i dubokih drvenih tona.

 

Jean-Paul Gaultier – Ultra Male

Jarrod-Scott-for-Jean-Paul-Gaultier-Ultra-Male-ad-campaign

Muževan, a istovremeno nježan, ultra male je miris izgrađen na kontrastima. Prevladavaju mirisne note svježe mente, lavande i bergamota, dok se u srcu kompozicije mogu osjetiti cimet i kim.

Dolce & Gabbana Light Blue Swimming in Lipari

o.31579

Novi limitirani vodeni miris inspiriran vodama mediterana kojim se želi uhvatiti esencija mora. Lagano slankastog mirisa uz dozu ružmarina, te gorkog ali osvježavajućeg grejpfruta.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close