Tech

5 najboljih električnih aparata za brijanje koje novac trenutno može kupiti

Iako u trenucima dok ne puštamo bradu, preferiramo brijanje na načine na koje su to radili naši stari, svjesni smo da mnogima od nas tempo života jednostavno ne dopušta previše vremena za sebe i uživanje u muškim ritualima kao što je brijanje britvom ili aparatom na žilet. Ako ste jedan od onih koji zbog posla mora svakodnevno posezati za britvicom ili jednostavno preferirate takav izgled, onda možda najelegantnije i najbrže riješenje nudi moderna tehnologija. No, kao i kod svega, kad su u pitanju električni aparati za brijanje, u većini slučajeva vrijedi ona stara “koliko para, toliko muzike”, pa je bitno da prije kupnje dobro razmotrite ponudu, kako ne biste uzalud bacili novac i na kraju kupili aparat s kojim nećete biti zadovoljni. Zbog toga smo se bacili na istraživanje i za vas pronašli pet aparata koji trenutno spadaju u sam vrh ponude “osobnih električnih brijaća”.

Braun Series7 799cc

Hero-Braun-799cc-7-mit-Station2-jpg-1-size-3

Ovaj Braunov brijaći aparat s mrežicom, jedan je od najpopularnijih i tehnički najnaprednijih modela koje Braun nudi. Nudi tri načina brijanja (ekstra osjetljiv, normalan i intenzivan), pa brijanje možete prilagoditi svojem tipu kože, a njegova inteligentna tehnologija s 10,000 mikro-vibracija u minuti omogućava zahvaćanje većeg broja dlaka u jednom prolazu. Glava aparata je odlično dizajnirana i omogućava lako brijanje i teško dostupnih kontura lica, a sam aparat se može korisititi za suho i mokro brijanje. Dolazi s odličnim sistemom za samočišćenje i punjenje u isto vrijeme, a korisnici ga na svim testovima svrstavaju u sam vrh ponude brijaćih aparata koje u ovom trenu možete kupiti. Info o cijeni.

Philips S9000

Philipsov model 9000 je najnapredniji rotacijski aparat za brijanje koji Philips trenutno ima u ponudi. Jedinstvena tehnologija za prepoznavanje kontura pruža izvanrednu pokrivenost svake konture lica, a sustav V-Track vodi dlačice u najbolji položaj za rezanje kako bi se osiguralo najglađe brijanje. Nove, potpuno savitljive glave kreću se u osam smjerova i omogućavaju maksimalno prilagođavanje licu svakim potezom uz manje truda. Ovaj aparat također nudi tri načina rada (osjetljivi, normalni i brzi), mogućnost suhog i mokrog brijanja, a SmartClean tehnologija čišćenja jednim dodirom čisti, podmazuje, suši i puni aparat. Odlična stvar je što vam jedan sat punjenja aprata omogućava 50 minuta rada uređaja. Cijena.

Panasonic Arc 5 ESLV61-K

Panasonic-ES-LV61-A

Panasonicova uzdanica u svijetu električnih brijaća, jedan je od najnaprednijih aparata na tržištu, a radi se o prvom brijećem aparatu koji nudi čak pet linearno postavljenih oštrica za najtemeljitije brijanje koje možete očekivati od jednog električnog brijaćeg aparata. Kao i kod konkurencije, radi se o aparatu koji nudi mogućnost suhog i mokrog brijanja, a ovaj model pruža možda najbrže i najtemeljitije brijanje u usporedbi s ostalim aparatima na našoj listi. Panasonic ove godine u ponudi ima čak četiri modela s pet oštrica, ali ESLV61-K se našao na ovoj listi zato jer znatno manje košta od ostalih modela, a još uvijek nudi vrhunske performanse. Info o cijeni.

Philips Norelco 1280X/42 SensoTouch 3D

Još jedan odličan rotacijski brijaći aparat iz ponude Philipsa. Prednost rotacijskih brijaćih aparata je u vrlo tihom radu i mogućnosti da briju i nešto duže dlake. Ovaj Philipsov brijaći aparat zbog dizajna svoje glave, pružiti će vam vrhunsko brijanje i teško dosupnih kontura lica, a kada se naviknete na njegov rad pružiti će vam i jedno od najbržih brijanja koje možete zamisliti. Idealan je za muškarce s osjetljivom kožom, jer u kombinaciji s gelom za brijanje postiže odlične rezultate uz gotovo nikakvu iritaciju kože. Dolazi sa odličnim “Jet Clean” sustavom za čišćenje, podmazivanje i punjenje aparata, a kad je u pitanju dizajn, ovaj električni brijać spada u sam vrh ponude. Vidi više…

 

Braun Cool Tec CT2cc

Braun-CoolTec-shaver

Ako imate izuzetno osjetljivu kožu, onda biste možda mogli razmisliti o ovom odličnom brijaćem aparatu iz ponude Brauna. Aktivna tehnologija nježno hladi kožu prilikom brijanja i na taj način minimizira iritaciju kože, dok se pokretljiva glava prilagođava konturama vašeg lica kako bi pružila najbolje moguće brijanje. Dolazi s odličnim sistemom za čišćenje koji koristi otopinu na bazi alkohola, s kojom se kod svakog čišćenja uklanja 99,9% bakterija, što smanjuje mogućnost pojave infekcije kod brijanja. Iako se može koristiti za suho i mokro brijanje, Braun tvrdi da ćete najbolje rezultate ostvariti ako ovaj aparat koristite za suho brijanje uz kombinaciju aktivne Cooltec tehnologije. Info o cijeni.

Tags
Back to top button
Close