Kamasutra

12 neobičnih činjenica o “lopticama” koje svako od nas nosi među nogama

“Kad Nadalina muti jaja…”, rekla bi pjesma koju izvodi Oliver Dragojević, no, ovaj put tekst nema baš nikakve veze s tim jajima, jer da kojim slučajem i ima, bilo bi bolje da je Nadalina jako nježna kad rukuje s tim prilično osjetljivim teretom. Da, to dvoje nerazdvojnih prijatelja koji se veselo njišu prateći nas kud god da krenemo, osjetljiv su i dragocijen teret, ali nažalost, rijetki su oni muškarci koji nisu svjesni posljedica udarca u najbolnije mjesto. No, dok su toga svjesni mnogi, činjenice koje vam danas donosimo znaju samo rijetki vlasnici ovog veselog dvojca koji život znače. Ovo je dvanaest činjenica o vašim jajima koje sigurno niste znali.

1. Nemojte se igrati s djevojkama koje imaju čvrsti stisak, jer u slučaju da vam neko previše stisne jaja, to može rezultirati čak i smrtonosnom navalom adrenalina.

2. Tijekom seksa, jaja mogu gotovo udvostručiti svoj volumen. Izgleda da se u tim trenucima u tom području mnoge stvari znaju povećati. 

3. Testisi se ne nalaze na istoj visini da dok se krećete ne bi udarali jedan u drugog. 

4. Engleska riječ “testify” što znači “svjedočiti” dolazi od latinske riječi “testicle” ili testis. Iako se točno ne zna zbog čega ove dvije riječi dijele isti korijen, postoji teorija da su se u starom Rimu, muškarci na sudu zaklinjali u svoje testise. 

5. Ako vam desno jaje visi niže od lijevog, onda ste vjerojatno ljevak. Baš nas zanima koliko će vas nakon ovoga provjeriti ovu činjenicu. 

6. Ime voća avokado dolazi od Azteške riječi “testis”. Kad pogledamo avokado, sasvim nam je jasno i zbog čega. 

7. Neki muškarci su rođeni sa čak tri testisa, a ta neobičan fenomen naziva se poliorhidizam ili triorhidizam. 

8. Studije su pokazale da su muškarci s manjim testisima bolji očevi svojoj djeci. Ne znamo zbog čega, ali pretpostavljamo da bi to moglo imati veze s time što djeca imaju manju metu za adarce, pa se to događa rijeđe. 

9. Čaj od dabrovih jaja koristio se kao prastara kontracepcijska metoda. Vjerojatno zbog toga nakon što ga popiješ, provedeš pola večeri pokušavajući ga izbaciti iz sebe. 

10. Riba “Pacu” koja se nastanila u skandinaviji, poznata je po napadima na testise golih kupaća. Kad kažemo da je “pacu” brazilskog podrijetla i direktni rođak zloglasne piranje, to je dovoljan razlog da nas nećete vidjeti u tim vodama.  

11. Čudna je činjenica da kad udarac u jaja ne bi bio bolan, uopće ne bi uživali u seksu. No, činjenica je da ima i onih čudnih koji uživaju u obje stvari. 

12. Ne znamo tko je mjerio, ali jedna je studija pokazala da osim što su lošiji očevi, muškarci s većim testisima češće su nevjerni. 

Tags
Back to top button
Close