Kamasutra

Tasha Reign savjetuje kako doći do analnog seksa

Do sada kada je poznata porno glumica Tasha Reign davala savjete iz seksa i izlazaka, bila je u pravu. Ovoga puta ona se dotakla teme analnog seksa, tj. kako približiti vašoj dragoj tu tabu tematiku bez da vas udari tavicom po glavi. Ako to stvarno želite, budite uporni i možda će i ona zavoljeti vaš ulazak u “krivu” rupu. I da, iskusniji i dalje tvrde kako je normalan seks još uvijek bolji, pa ako vas i vaša draga odbije, niste na tako velikom gubitku.

Testirajte prstom

Prst u anus je dobar početak. Ne odmah do kraja, već lagano testirajte i gledajte njezinu reakciju. Ako joj već u početku neće odgovarati, vrijeme je da promijenite fetiš.

Pohvalite joj guzu

Dajte joj do znanja kako volite njezinu guzu, kako vas napaljuje njezina guza i kako jedva čekate da je isprobate. Budite oprezni s odabirom riječi u komplimentima, jer riječ “čmar” i “nabiti” u istoj rečenici neće napaliti ni mrtvog štakora.

Stimulansi su vam prijatelji

Kupite lubrikante i možda koju analnu igračkicu kako bi joj pokazali što želite. Još bolje, odvedite je sa sobom u sex shop i nek sama odabere. Razgovarajte o vašim željama, ali je također i saslušajte. Zabrinite se tek kada uzme najveći dildo s police, stavi u košaricu u kojoj su već lisice i sado mazo kapa.

Lizanje i orgazmi

Sama Tasha napominje kako je ovo njezin favorit. Lizanje opušta anus kako bi vaš macan lakše ušao u nju. Ona posebno obožava kada doživi oralni orgazam i tek tada krene sa seksom.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close