Kamasutra

Seksualne činjenice za koje je znanstveno dokazano da funkcioniraju

Svakog dana sa svih strana nas bombardiraju činjenicama za koje ne znamo da li su istitnite ili su samo plod nečije mašte. Činjenice o seksu, činjenice o vezama, kako je napaliti, kako ga staviti ili čim prije dovesti do orgazma. No, nije ni toliko bitno da li se radi o istinitim činjenicama, dok god imate partnericu koja je spremna svaku stvar koju ste pročitali isprobati u spavaćoj sobi. Ako ste te sreće, onda bi vam danas mogla biti zanimljiva večer, jer smo lutajući virtualnim prostranstvima interneta naletjeli i na činjenice koje vam danas donosimo, a koje su navodno čak i znanstveno dokazane. Bilo kako bilo, nek vam je dobra zabava kad se bacite na posao provjeravanja da li navedeni savjeti stvarno funkcioniraju.

Seks u čarapama

Ne znamo da li su u tom trenu bili pod utjecajim kakvih u toj zemlji legalnih opijata, ali Nizozemski znanstvenici tvrde da u slučaju nošenja čarapa prilikom seksualnog odnosa, postoje značajno veće šanse postizanja orgazma nego kad iste skinete prije bacanja na “posao”. To povezuju s činjenicom da je hladnoća veliki razlog “gašenja” želje za seksom, a istraživanja su pokazala da su žene na to izrazito osjetljive.

Budi privlačniji

Neke studije su pokazale da žene znatno manje privlače nasmijani muškarci od onih koji se drže ozbiljno, dok je situacija kod muškaraca potpuno drugačija, njih više privlače žene koje su stalno nasmijane. Da, možda je vrijeme da svoju sretnu Facebook profilku zamijeniš za neku malo ozbiljniju. Ne košta te ništa, a moglo bi ti biti od velike koristi.

Prirodno ojačajte seksualni apetit

Svi čekamo toplije vrijeme, neki zbog morskih avantura, drugi zbog golišavih djevojaka s plaže. No, ako je vjerovati studiji, djevojke ne bi trebalo samo promatrati iz hladovine, jer izloženost suncu povećati će količinu vitamina D u vašem tijelu, što će pak dovesti do povećanja testosterona. Samo bez pretjerivanja, jer bi to moglo dovesti do toga da izgorite, a u tom slučaju zaboravite na bilo kakve seksualne aktvinosti.

Oznoji se

Naravno, ako se kvalitetno primiš “posla”, onda je normalno da pri tome izgubiš i nešto tekućine znojenjem, što bi moglo povoljno utjecati i na njeno raspoloženje. Naime, dokazano je da androstadienon, kemijski spoj koji se nalazi u znoju podiže raspoloženje žena i značajno podiže seksualnu napetost.

Nabaci koju kilu viška

Sigurno ste čuli onu “gdje je bačva, tu je i pipa” s kojom se često vole pohvaliti malo kurpulentniji primjerci muškog roda. Teško da jedno s drugim ima nekakve veze, ali znanstvenici su došli do rezultata da muškarci s većim trbuhom prilikom seksa izdrže u prosjeku pet minuta duže od onih koji se s istim ne mogu pohvaliti. Navodno je razlog toga višak u prdjelu trbuha, što znači da muškarac ima više estradiola, ženskog seks hormona koji produžuje vrijeme za postizanje orgazma.

Ne trošite previše za prsten

U današnje vrijeme sve se vrti oko para, no, ako ćemo vjerovati provedenom istraživanju, što više novaca potrošite za prsten brak će trajati kraće i obrnuto. Nekako nam nategnuto zvuči činjenica da trajanje braka ima direktnu vezu s sumom novaca koja je utrošena na prsten, ali postoji mogućnost da do toga dovode neki drugi faktori u vezama imućnih ili manje imućnih osoba koje stupaju u bračnu zajednicu.

Preskoči brijanje

Da, ako zbog posla nisi primoran svakodnevno korisiti britvicu, s vremena na vrijeme zaboravi na ukljanjane dlaka s lica. Zašto? Jer je istraživanje pokazalo da su ženama ipak draži muškarci s trodnevnom bradom nego oni glatko obrijanog lica. Žene su također dale prednost punoj bradi pred glatko obrijanim licem muškaraca, ali su im još uvijek najdraži muškarci s trodnevnom bradom.

Izbor mirisa je bitan

Pripazite kod izbora mirisa, jer je čak 56% žena reklo da nema šanse da izlaze s muškarcem koji miriši isto kao njihov otac. Zato, prvo izvucite informaciju o tome koji miris koristi njen otac, ali i drugi članovi familije i u potpunosti izbjegnite odabir istog mirisa. Vjerujte, ne želite da je vas miris podsjeća na oca, brata ili ujaka, to bi bilo u najmanju ruku čudno.

Metoda “izvlačenja” funkcionira

Ne želimo stajati iza ove izjave, ali ako je vjerovati istraživanju “izvlačenje” u pravo vrijeme funkcionira u 96% slučajeva, pod uvjetom da je pravilno izvedeno. No, zapamti ovaj dio “ako je pravilno izvedeno” i koristi to u slučaju kad stvarno nemaš drugog izbora, jer ako ne želiš biti u onih nepravilnih 4%, onda je bolje da nabaciš “gumu” i ukloniš brige o tome da li ćeš to stvarno odraditi na vrijeme.

Seks liječi glavobolju

Vjerujute, ako još niste imali priliku čuti klasično izvlačenje bolje polovice koja se u tom trenu ne želi upuštati u seksualne aktivnosti, onda vas to tek čeka. No, u tom sučaju biste joj baš trebali predložiti takve aktivnosti jer, dokazano je da orgazam može djelomično ili čak potpuno ukloniti migrenu. No, kako najčešće nije problem baš u tome, teško da će pristati na ovakvo liječenje.

Pepermintom do orgazma

I jedno istraživanje koje bi moglo značajno popraviti vašu oralnu tehniku. Bez peperminta nikuda, jer jedan bonbon prije spuštanja i oralnog zadovoljavanja djevojke potpuno će promijeniti ono što ona osjeća. Peckajući osjećaj u njenom intimnom području samo će pojačati doživljaj i učiniti joj taj seks nezaboravnim.

Tags
Back to top button
Close