Kulturnjak

Sedam laži koje nam žene uvijek govore

Mislite da samo muškarci lažu kada kažu da idu do “trgovine” i skoče na pivu? Bez brige, i žene imaju svoje laži koje će vas pratiti čitavog života. I ne samo pratiti, već ako uletite u zamku, nema vam spasa. Već nakon prvog odlomka će vam biti jasno kako se jedna mala laž pretvara u najgoru noćnu moru. Dobrodošli u svijet malih ženskih laži.

1. “Reci mi svoje iskreno mišljenje”

Što stvarno govori – “Reci mi što želim čuti”

Sada recite da nikada niste bili u situaciji kada ste morali ženi reći svoje iskreno mišljenje? I bilo što ste rekli nije bilo dobro? To je zato što ne postoji dobar odgovor osim onog kojeg si je vaša dama sama zamislila. Ako pretjerate, velika je šansa da će nanjušiti vašu laž, isto kao što lavica nanjuši kada se žrtva boji. Ako kažete nešto što stvarno nije očekivala, tu vam niti mi ne možemo pomoći. Jedini način da savladate ovu vrstu šestog čula je praksa. Čista metoda pogrešaka i pogodaka. Neka vam je sa srećom.

2. “Dobro sam, stvarno”

Što stvarno govori – “Ovo je najbolje što trenutno mogu”

Koliko god da vam se čini da je dobro, ovo je najgori trenutak da je napustite. Ona je željna vaše pažnje zbog nečeg što joj se dogodilo i ona piva s društvom MORA pričekati. Jer znate i sami, sve se pamti.

3. “Spavala sam s X muškaraca”

Što stvarno govori – “Spavala sam s još par iznad tog broja”

Ako je vjerovati citatima iz Američke pite, broj žena s kojima je muškarac spavao se dijeli s 3, dok se u obrnutom slučaju množi s 3. Bez brige, magična brojka nije uvijek tri, ali je relativno blizu. Naš savjet – nikada nemojte postaviti to pitanje. Možda nakon desetak godina braka kada radi djece nećete izjuriti iz kuće.

4. “O da, bilo je super. Svršila sam”

Što stvarno govori – “Bilo je ok, ali nisam svršila i vjerojatno neću”

Da je stvarno svršila, to biste znali. Sve ostalo su bajke.

5. “Volim sport”

Što stvarno govori – “Nosim premali kockasti dres samo da bi pokazala svoje super tijelo”

Ako ste s djevojkom koja voli sport, ili ste srećković ili ona voli cure. Ako pak radi “sporta” obuče uski kockasti dres, pustite je. Neka uživa, a vi konačno nećete spavati u gradskom parku nakon pobjede protiv Malte.

6. “Izađi s dečkima”

Što stvarno govori – “Bolje da budeš doma sa mnom”

Nije da ne želi da imate prijatelje, već se to kosi s njezinim planovima. Momci zapamtite, večer s dečkima je moguća samo ako ona već ima nešto dogovoreno. I onda morate biti kod kuće prije nje inače će upaliti svjetiljku i kreće ispitivanje, pravi Gestapo stil.

7. “Nikada nisam prevarila”

Što stvarno govori – “Možda jesam, ali ti neću reći kako bi sve ostalo po starom”

Ovo vrijedi za oba spola. Zapitajte se kako bi se osjećali da vam djevojka na drugom spojaku kaže kako je varala dečka. Skrivanje prevare u ranijim vezama je možda dobro u početku kako se ne bi dobio krivi dojam. Pogotovo ako se to dogodilo radi nečeg stvarno čarobnog, poput gubitka cipelice i miševa koji su se pretvorili u konje. Ili nečeg realnijeg.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close