Kamasutra

Saznajte kako seks najbolje liječi mamurluk, glavobolje, slomljeno srce…

Nikako vam ne uspijeva uvjeriti vašu partnericu kako je seks najbolje rješenje za sve? Vrijeme je da se napucate znanstvenim činjenicama i probate ponovo. I da, nema na čemu.

Glavobolja

Sljedeći put kada vam djevojka kaže da je boli glava, recite joj da je vrijeme za seks. Znanstvenici su otkrili kako seks oslobađa endorfine koji djeluju kao prirodni lijek za živčani sustav, tj. glavobolju. Ona ne treba tablete za glavu, onda treba samo vas, ili samo jedan dio vas.

Problemi sa spavanjem

Kako bi riješili probleme sa spavanjem, zašto ne bi probali s partijom seksa. Prema dr. Lauri Bergman, tijelo oslobađa oksitocin, kemikaliju koja pomaže da lakše zaspimo.

Problemi s prehladama

Prema istraživanju Sveučilišta u Wilkesu, osobe koje se seksaju dva puta na tjedan imaju veću dozu antitijela koja se bore protiv raznih virusa i bakterija. Ne morate sada početi naskakivati sve što vidite kako biste bili zdravi, već budite umjereni i glavno da vi budete zdravi.

Štucavica

Dr. Francis M. Fesmire preporučuje dva lijeka za štucavicu: analnu masažu za one koje vole eksperimentirati ili jedan dobar seks. Prema njemu, orgazam će stimulirati živčani sustav i smiriti štucanje.

Prostata

Znanstvenici iz Instituta za rak objavili su kako muškarci koji imaju više od 21 orgazma na tjedan smanjuju rizik od raka prostate za jednu trećinu. Možete i masturbirati, ali vjerujemo kako će vašoj partnerici biti čast spašavati vam život.

Stres

Sigurno ste barem jednom čuli za riječ stres ili ste bili na rubu stresa. Kako bi pomogli muškarcima diljem svijeta, znanstvenici s Yalea su otkrili kako seks smanjuje razinu stresa. Češće upražnjavanje seks smanjuje razinu stres hormona zvanog kortizol, tj. što se više seksate, to ste mirniji.

Mamurluk

Iako pravo istraživanje nije pokazalo da seks liječi mamurluk, vjerujemo kako seks može okrenuti vaše misli od svih bolova koje slijede nakon dobre pijanke. Preporučujemo jutarnji seks kao rješenje svih problema.

Dosada

Dosadno vam je? Ne volite čitati knjigu? Zašto ne bi bacili partiju seksa s vašom partnericom i riješili se dosade.

Pišanje?

Obavezno prenesite vašoj dragoj vijest kako seks pomaže da može duže izdržati kada je stisne na pišanje. Seks jača njezine vaginalne mišiće što jedino može biti dobra stvar.

Osjet boli

Već smo napisali kako seks smanjuje bol, ali vrlo je bitno napomenuti kako seks također pojačava vašu otpornost na bol. Prema istraživanju Barry R. Komisaruka, orgazam može blokirati bol koja dolazi iz leđa i nogu. Zanimljivo, pogotovo kada se drugi put vratite s nogometa.

Teška vremena

Prema psihologu Jamesu Coanu, seks će pomoći ako se nalazite u teškom razdoblju. Seks oslobađa dobre hormone, oksitocine i endorfine, što je dovoljno za bolje raspoloženje.

Slomljeno srce

Iako mislite kako vam više nema pomoći, kako je prekid nešto najgore što vam se dogodilo, probajte naći nekog za seks. Seks će pomoći da se osjećate bolje i odmaknete misli s osobe koja nije bila za vas.

Dobar seks

Prema Lauren Streicer, i loš seks pomaže da napunite vaš libido. Zapravo, i loš seks s vremenom postaje sve bolji i vi ćete se sve bolje osjećati.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close