Kulturnjak

Palcohol – alkohol u prahu legaliziran u SAD-u

Kada čovjek pomisli kako je sve vezano uz alkohol izmišljeno, saznamo kako je u SAD-u legaliziran alkohol u prahu, takozvani “Palcohol”. Iako je jednom bio odbijen od strane “The Alcohol and Tobacco Tax and Trade Bereau-a”, ustanovilo se kako je bila greška na naljepnici i sada nakon godinu dana od toga, ponovo kreće u prodaju.

Neke države poput Aljaske, Delawarea, Michigana, Louisiana, South Caroline i Vermonta su ga odmah zabranile zbog činjenice kako bi se mogao zloupotrijebiti, dok su još neke države suzdržane i čekaju kako će se odvijati cijeli proces. Najviše se boje šmrkanja Palcohola, ali proizvođači se nadaju kako se to neće događati. Oni su samo predložili kako se prah može koristiti i uz večeru, posipajuću ga po vašem omiljenom jelu, što je dodatno zapalilo konzervativnije Amerikance.

Prema najavama, Palcohol će doći u nekoliko okusa: votka, rum, mojito, margarita i još nekoliko koktela. Upotreba je vrlo jednostavna, pomiješa se s vodom i uz nekoliko sekundi miješanja napitak je gotov.

Za degustaciju ćemo još malo pričekati, ali kako već to ide u ovom brzom svijetu, čim krene prodaja, od prijatelja prijatelj će po teti poslati kutiju. I zabava kreće.

98978 sau2yqeims7ogcihjmsj

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close