Brzina

Nova Mazda MX5 2016 – Najzabavniji mali auto s pogonom na zadnje kotače

Napokon je tu! Mazdina ikona, mala Miata, napokon je dobila nasljednicu! Automobil koji je mnoge ljude pretvorio u obožavatelje zadnjeg pogona i omogućio skromnijoj publici ugođaj vožnje rezerviran samo za skupe sportske automobile više klase u svojoj novoj verziji izgleda odlično!

Prekrasna mala nova Miata poznata je po nekoliko stvari. Prvo, izrazito je mali i lagani automobil. Mnogi muškarci veće građe imat će problema s vožnjom, no u novoj verziji Mazdini inženjeri uspjeli su riješiti i to. Iako je još lakša, niža i manja od originala, novi MX5 pruža više prostora za vozača. Izrazito nisko sjedište, pogon na zadnje kotače i savršeni šest stupanjski mjenjač ono je što je svakog muškarca zaljubiti u ovu malu pilu. Karting. Zabava. Driftanje. Auto za uživanje. Poznati 1.5 litarski benzinac u ovoj igrački daje 129 konja, što se možda na prvu čini malo. No kad pogledate da auto ima malo iznad tone i da uz tu mašinu do stotke ubrzava nešto sitno iznad 7 sekundi, smiješak vam pada na lice. Prava mala pila za zafrkanciju!

nova-miata1

 

 

nova-miata5

 

nova-miata7
nova-miata3 nova-miata4

nova-miata6

 

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close