Lifestyle

Najskuplji apartman u San Francisku san je svakog muškarca

Cijena?  49 milijuna dolara.

Veličina?  1300 kvadratnih metara.

Ovaj prekrasni dvoetažni apartman se nalazi na 41. i 42. katu višeg Lumina tornja u području luke San Franciska. Centar zbivanja svijeta tehnologije.  No, postoji kvaka. Još nije dovršena izgradnja. Dvije zgrade Lumina centra će sadržavati ukupno 656 jedinica od kojih je već 200 rezervirano samo za one koji su unaprijed “keširali” svoje luksuzne apartmane.

lumina6

lumina4

 

Useljenje? Sredina 2016.godine.

Zanimljivo zar ne? Dok mi rentamo stanove od pedesetak kvadrata, neki ljudi se u svojim apartmanima doslovce mogu izgubiti. Stropovi visine sedam metara, dvije ogromne kuhinje i pogled od 360 stupnjeva na luku i ostatak grada. Terasa na vrhu zgrade? Može. 100 kvadrata. Za jutarnju kavicu. Pet spavaćih soba, pet ogromnih kupaonica i dvije “kupke”. Luđaci koji su ga dizajnirali su Bernardo Fort-Brescia iz  Arquitectonica studija, a razvoj je odradio Tishman Speyer.

lumina1

Uz to, u zgradi se nalazi bazen za sve stanare, nekoliko luksuznih kafića, slušaona s vrhunskim zvučnim sustavima i teretana na više od 600 kvadrata.

lumina2

lumina3

Lova, luksuz, staklo, užitak. Sve što treba modernom macho muškarcu koji je spreman za stan dati više od trećine milijarde kuna.

 

 

 

 

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close