Kulturnjak

Najbolji bicikli za više osoba koje možete odmah kupiti

Umjesto da se pitate čemu imati bicikl za više osoba, vrijeme je da si otvorite oči i uvjerite kako je to najbolja stvar na svijetu. Ne samo da više nećete morati putovati i piti pivu sami, već će u slučaju da vas je četiri, možete igrati belu bilo gdje da stanete. Isto tako, ako već ne volite gledati cijelo vrijeme rub ceste, stavite zgodnu prijateljicu ispred sebe i samo gledate u njezina leđa i druge dijelove tijela.

Primera – cijena 3995 dolara

multi-bicikl-006

Jedan od najboljih modela za četveronožno klaćenje je “Primera” koja sadrži Shimano 105 kit i dva diska za sigurno kočenje.

Tricikl za sedam osoba – cijena 20.000 dolara

multi-bicikl-005

Osim što se masovno koristi na Googlovim konferencijama, ovo vozilo donosi mnogo zabave za sve sudionike. Stvoren je za laganu vožnju od oko 20 km/h, ali i da postanete glavna faca u gradu. Jedan vožnja i bukirani ste sljedećih par mjeseci.

Obiteljsko vozilo – cijena 2700 dolara

multi-bicikl-004

Tri kotača, dva sjedala i mnogobrojne mogućnosti. Idealan za lagani šoping, vožnju na kavu ili čak kao prijevozno sredstvo za subotnji izlazak.

Touring Quadracycle – cijena 5000 dolara

multi-bicikl-003

Ako poželite šminkersku verziju vozila za više osoba, Quadracycle je idealna stvar za vas. Odličan izgled sa super felgama je odličan mamac za sve.

Pedala za 5 osoba – cijena 3900 dolara

multi-bicikl-002

Ovo retro vozilo je namijenjeno za pet osoba, ali na prvu nam se čini da je ipak za dva plus dva manja prijatelja. Ili možda za obitelj?

Pub na kotačima – 40.000 dolara

multi-bicikl-001

Sedamnaest sjedalica, bačva i mjesto za konobara. I sad ti budi vozač.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close