Kamasutra

Kako skinuti djevojku

Seks počinje čim ste oboje goli i imate pogled napaljene hijene. Ali nažalost po nas, i sam proces skidanja odjeće je vrlo bitan i može odlučiti kakav će biti seks. Kako skinuti djevojku je oduvijek vrlo kompliciran proces i ako ste odabrali krivu metodu, možda vaša partnerica neće biti 100% raspoložena za vas. Pogotovo ako odlučite razdrapiti njezinu odjeću onog trena kada je ušla kroz vrata s vrlo napornog dana na poslu. Budite pametni i proces kako skinuti djevojku, možete dovesti do savršenstva.

1. Recite joj da se skine

Nekada žene vole da muškarac uzme kontrolu nad spavaćom sobom. Tada je usmjeren samo na nju i kada joj “zapovijedi” da se skine, ona je središte njegove večeri, što je uvijek odlično. Recite joj što da skida, vrlo polako, garantirano da će seks biti odličan.

Kada: Odlično u svim prigodama, pogotovo kada niste u svojoj vlastitoj sobi, nego recimo u hotelu ili apartmanu na moru.

2. Skinite je sami

Kada vi imate kontrolu nad skidanjem, imate priliku raditi što god želite. Sjetite samo koliko truda žene ostavljaju na svoj izgled, i zato vi budite tu da to zamijetite. Ubacite tu i tamo poljubac, gricnite tu i tamo, istraživajte njezine senzualne zone. Ako to dobro izvedete, očekuje vas ludi seks.

Kada: Zabava koju možete prakticirati svaki dan.

3. Glumite da molite

Ovo će vam biti možda malo teško za odglumiti za početak, ali kada jednom savladate, vi ste bog. Recite joj kako to želite i da bi napravili sve da to dobijete. Budite besramni u moljakanju. Cilj je da izgledate bijedni i bespomoćni, dok to zapravo niste. Zapravo kontrolirate situaciju jer radi što vi želite.

Kada: Bilo kada, osim kada se treba skinuti prvi put pred vama.

4. Strgajte sve

Preskočite predigru. Nekada je to najava ludog seksa, ali budite spremni za šoping nove odjeće.

Kada: Ne forsirajte. Kada to vidite u njezinom pogledu, navalite.

5. Sve je samo šala

Seks i alkohol su uvijek klasični miks, ali što može biti problem kada je vaša djevojka obučena u nešto kompliciranije od haljine bez gaća i grudnjaka. Ako mislite da bi se mogli mučiti s kopčama, gumbima ili čak čičkom, prebacite sve na šalu. Ako se smijehom probijete kroz sve, neće se brinuti što ste malo popili.

Kada: Nakon zabave.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close