Lifestyle

Higijenske navike uspješnih muškaraca sa stilom

Postoje neke stvari koje u samo nekoliko zahvata mogu drastično promijenti naš izgled, a nemaju nikakve veze s tim da li ste obukli po vama skrojeno odijelo najnovije mode, novi par traperica, picnuli novu košulju ili isfurali najkul “koleđice” ikada. Naravno da je garderoba bitna, ali sama po sebi nije presudna, jer da bi kompletirali svoj izgled, uspješni muškarci imaju određene higijenske navike kojih se redovito pridržavaju. Kombinacija kvalitetnog stila odjevanja i higijenskih navika koje danas spominjemo, čini raziku kako će vas okolina doživljavati, a kad su žene u pitanju, oni koji se pridržavaju ovih stvari uvijek će imati prednost pred onima koji za ove stvari jednostavno ne mare.

Uklanjanje viška dlaka

Ako pitamo određeni broj žena da li su im drage dlake na prsima muškaraca, vjerojatno će nam svaka od njih dati drugačiji odgovor, no vjerojatno ni jedna od njih neće odgovoriti potvrdno kad ih pitamo da li im se sviđaju dlakava leđa. Da, ako su te genetske predispozicije “nagradile” đunglom po svim dijelovima tijela, baci se na posao i skrati to na prihvatljivu razinu, a s nekih dijelova i potpuno ukloni.

Šišanje svakih nekoliko tjedana

Kad su frizure u pitanju, muškarci sa stilom znaju za samo jedno pravilo, a to je da nikad ne smiješ izgledati kao da si upravo bio na šišanju. Tajna je u tome da posjećuju frizera svakih dva do tri tjedna, kad kosa još nije narasla do te mjere da bi razlika nakon šišanja bila drastično vidljiva. Mnogi muškarci čekaju previše dugo, pa je prijelaz iz neurednog u uredno stanje jasno vidljiv.

Uklanjanje dlaka iz nosa i ušiju

Sve pet, dlake u nosu i ušima ti rastu ko lude, nisi jedini, no mnogi potpuno zaborave ili se jednostavno ne žele uhvatiti u koštac s tim problemom. No, budi siguran u jedno, dodatne bodove za kvalitetno uzgojene dlake nosa ili ušiju nećeš dobiti od niti jedne žene. Eventualno možeđ dobiti pedalu, ali ako ne misliš na to, za drugo ni nisi.

Odabir idealnog tipa brade

Svi smo stvoreni različiti, pa neki uspješno nose brk, neki punu bradu, a neki kreacije u stilu Wolverina, ekipe iz ZZ Topa, gospona Fulira ili privatnog detektiva Magnuma. Što teći osim da isprobate stil koji vam odgovara, ali probajte pronaći stil koji je prilagođen vašem obliku lica. Ako vam prilikom isprobavanja stilova nekoliko ljudi kaže da izgledate ko najveća seljačina, onda vjerojatno izgledate baš tako i vrijeme je za odabir nečeg potpuno drugačijeg.

Kroćenje stidnih dlaka

Sigurni smo da će biti i onih koji nikada ne bi skratili đunglu koja štiti “Đonija”, no postoji nekoliko razloga zbog čega bi ipak mogli o tome razmisliti. Prvi i najvažniji je jer žene vole kad je dolje uredno i kad se ne moraju boriti sa šikarom kod svakog spuštanja na “oralni test”. Ne kažemo da morate biti ćelavi ko biljarska kugla, ali nemojte ni puštati da se đungla razraste u nedogled. One s manjom alatkom među nogama vjerojatno su svjesni da skraćenjem dlaka, “Đoni” postaje vizualno veći, pa bi to mogao biti još jedan dobar razlog.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close