Birtija

9 najboljih guzica svih vremena

Možda smo zakoračili u vrlo tešku temu budući da svakog dana nova super guzica izađe na vidjelo, ali neke su ipak iznad drugih. Neke s ove liste su vladale prije 70 godina, neke vladaju sada, ali sve imaju nešto zajedničko zbog čega su milijuna muškaraca provodili nešto više vremena u kupaonicama.

Svaka od ovih guzica je obilježila jedan dio povijesti, dok ste zadnju djevojku sigurno već viđali u našim objavama, a za neke smo trebali pomoć interneta. Ako imate prijedlog da povećamo listu, slobodno nam javite.

1. Bettie Page

guzice-top-002

Seks bomba Bettie Page, pedesetih godina bila je glavna konkurentica slavnoj i razvikanoj Marilyn Monore, ali je ipak više voljela izazivati muškarce, pogotovo u S&M izdanju.

2. Raquel Welch

guzice-top-003

Svatko tko nije imao poster Raquel Welch iz “One Million Years BC” vjerojatno nije bilo dovoljno kul u društvu.

3. Bo Derek

guzice-top-004

Bo Derek bila je seks simbol sedamdesetih, pogotovo nakon filma “Ten”.

4. Christie Brinkley

guzice-top-005

Sjećate se djevojke iz filma s Chevy Chaseom u crvenom Ferrariju?

5. Salma Hayek

guzice-top-006

Salma nam je pobudila maštu svakog puta kada se pojavila u filmu, ali pogotovo kada je otplesala seksi ples u Rodriguezovom “Od Sumraka do zore”.

6. Jennifer Lopez

guzice-top-009

Kada se Jennifer Lopez pojavila na glazbenoj i filmskoj sceni, samo se pričalo o njezinoj prčastoj guzi. Zapravo, možemo reći kako je njezina guza bila inspiracija svim današnjim povećim guzama.

7. Kim Kardashian

guzice-top-008

Kim Kardashian i danas predstavlja generaciju povećih guza koje su u trendu među muškarcima. Nekima je malo prevelika, ali ako se dobro upakira, izgleda odlično.

8. Nicki Minaj

guzice-top-007

Pjevačica Nicki Minaj sa svakim spotom sve više dobiva na popularnosti, pogotovo što svakog puta njezina guzica izgleda bolje.

9. Jen Selter

guzice-top-001

Samo je jedna Jen Selter. Savršena.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close