Birtija

21 stvar koju svaki muškarac mora barem jednom napraviti u baru

Sa sjetom se prisjećamo prvih izlazaka, pijanih noći, mamurnih jutra i padanja pod šank. Sve to čini nas osobama kakve smo danas i bez obzira što smo se drugo jutro često znali pitati dal nam je to u stvari trebalo, sad shvaćamo da je kroz neke stvari jednostavno trebalo proći. Izlasci su mnogima od nas veliki dio naših života, a mnogi od njih rezultirali su novim prijateljstvom, novim ljubavima ili zanimljivim situacijama kojih ćemo se uvijek rado prisjećati. Zato tvrdimo da neke stvari, ma koliko god neugodne bile, jednostavno treba doživjeti, jer život je samo jedan, a vremena je sve manje. Kad je bar u pitanju, ovo su stvari koje svako od nas mora barem jednom napraviti.

Okreni rundu za cijeli bar

Dodatne bodove dobijaš ako se u cijelom baru nalazi više od tri osobe, ali bez pretjerivanja da drugi dan ne bi tukao glavom o zid.

Sprijatelji se s konobarom

Nije loše kad u svakom trenutku imaš nekoga tko će saslušati sve tvoje probleme ili ti u trenutku najveće gužve tutnuti cugu preko reda.

Uleti najljepšoj djevojci u baru

Budimo realni, bar je idealno mjesto za uletavanje, a ako ti fali hrabrosti, nije to ništa što nekoliko pelina ne može riješiti u trenu.

Ostavi izdašnu napojnicu 

Pogotovo ako se radi o konobarici ili konobaru koji te i u vremenu najveće gužve usluži brzo i uvijek sa smiješkom. U tom slučaju, s vremena na vrijeme pokaži čovjeku da cijeniš kvalitetnu uslugu.

Nacugaj se sam

Kad dođe toliko loš dan, nema ništa loše u tome da se jednostavno otuđiš i loše misli odagnaš alkoholom. No, malo je čudno ako ti se to često događa.

Skoči na stol

Priznajemo, dogodilo se više puta, no, neke fešte su jednostavno stvorene za to da netko iz ekipe završi na stolu. U određenim slučajevima, taj netko je baš ti.

Padni pod šank

Nema do kvalitetnog blamiranja uslijed popijene poveće količine alkohola i srama koji osjećaš nakon što se probudiš drugog jutra.

Zaljubi se

Ne počinju sve ljubavi filmski, mnoge od njih su započele baš u barovima, što nikako ne znači da je barska ljubav loša stvar.

uleti djevojci

Prekini s djevojkom

Ako vidiš da veza nema smisla, da te ona iskorištava i brani ti sve živo, bar je pravo mjesto da je “steraš u materinu” i pred svima nastaviš ležerno cugati s ekipom.

Pohvataj se s malom na toaletu

Jebiga, kad je već u avionu teško izvedivo, barem u baru nije problem. Tko zna, možda će ti to biti najbolji seks ikada.

Povedi pjesmu

Dobijaš veliki bonus ako se ne radi o karaoke baru, već je tvoja ničim izazvana izvedba rezultirala priključivanjem drugih i podizanju zabave na sasvim novi nivo.

Popij žensku cugu

Nešto jarke boje i po mogućnosti s kišobranom, tek toliko da pokažeš da te uopće nije briga što drugi misle. Nakon toga, isperi okus s pola litre pive.

Zamoli nepoznatu djevojku za ples

Gledaš je cijelu noć, a ne znaš kako joj prići? Pa u čemu je problem, ples je idealan način da je privučeš k sebi i započneš razgovor.

Nazdravi s ekipom koju ne poznaš

Nalaziš se na idealnom mjestu za sklapanje novih prijateljstva, a ako se ekipa do vas čini jednako luda i zabavna, nema smisla da se zajedno ne zarundate.

Dođi do telefonskog broja prekrasne djevojke

Poznaš teritorij, hrabrost je već polako na nivou, znači da nema baš nikakvog razloga da ne pitaš za broj. U najgorem slučaju ćeš dobiti odbijenicu. Nema veze, mnogo je riba u moru.

Ponudi prijevoz osobi koja je previše popila

Ako si trijezan i vidiš da osoba koja ne zna za sebe sjeda u automobil, budi glas razuma i ponudi da je odvezeš kući, radi njegove i sigurnosti drugih.

Budi pozvan ili pozovi ekipu na “after”

Nekad je fešta toliko dobra da bi bilo jednostavno šteta prekinuti je kad se upale svijetla i muzika stane.

Baci mobitel u kriglu punu pive

Nekad te hi-tech igračke jednostavno izluđuju i dok pokušavaš uživati u svojoj omiljenoj cugi, cijelo te vrijeme ometaju poruke i pozivi. Nema boljeg načina da ga utišaš nego ga utopiti u krigli pive. No, bilo bi poželjno da je jedan od vodootpornih modela.

bar-fight-generic-web-stock

Spriječi tučnjavu

Bar zna biti prilično nabrijano mjesto, mnogo je testosterona u zraku, a u takvim situacijama moguće je da stvari prilično brzo eskaliraju. Budi taj koji će biti glas razuma i uskoči ako zatreba. Riječima, a ne razbacivanjem potencijalnih sudionika tučnjave.

Ostani posljednji gost

Svako mora barem jednom ostati posljednji gost koji će napustiti bar. Nema boljeg, nego kad zadnje piće popiješ u miru i tišini.

Budi zamoljen da napustiš bar

Ovo se vjerojatno nadovezuje na stvar prije, a kad te zamole da napokon napustiš kafić, ispij piće do kraja, zahvali se na usluzi i kreni kući.

Tags
Back to top button
Close