Tech

Wankband – punite svoj mobitel masturbirajući

Kako ekologija i alternativni izvori energije sve više dobivaju na važnosti, tako se polagano uvlače u skoro sve aspekte našeg života. Zapravo, u sve budući da je izašao jedan izum koji je ušao u našu intimu, ali kako će nam vrlo dobro koristiti, nećemo se previše žaliti. Radi se o izumu “The Wankband”, narukvici koja će pohranjivati energiju kako bi mogli kasnije napuniti vaš mobitel ili neki drugi elektronički uređaj. Samo punjenje narukvice je ono najzanimljivije jer se energija stvara pokretom ruke kod masturbiranja.

Na samu ideju je došla ekipa iz Pornhuba, vjerojatno najvećeg i najpoznatijeg porno imena, budući da sami imaju uvid u količinu potrošene energije koja se stvara bacanjem “majmuna” bez mogućnosti da se pohrani za kasnije.

Uređaj ne vrijedi samo za muškarce, već će i djevojke masturbirajući moći puniti svoje mobitele i ono što je najbitnije, od sada će energija biti u vašim rukama.

Prijavite se na Pornhubu kao beta tester i pokažite da ste dostojni primjerak koji će pokazati svijetu koliko energije može stvoriti samom masturbacijom.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close