Kamasutra

Top 10 preljubničkih naroda tj. koji narodi najviše vole varati!

A lijepo svima piše na tabli deset Božjih zapovijedi. Kad ste ju zadnji puta pročitali? Bacite oko na broj 7. “Ne učini preljuba!”

Aha, svi se toga drže. U modernim vremenima kad se čovjek malo okrenuo od svih tih strogih pravila koje su naši roditelji poštivali, osjećaji slobode i mogućnost da ne morate cijeli svoj život provesti u zajednici samo s jednom osobom promijenila je način na koji planiramo i živimo svoje živote. Mnogi narodi su poznati po tome da imaju određene tradicije prema “swingeraju” i prema poligamiji. Muslimanske zemlje odobravaju u nekim slučajevima da muškarac ima više žena. Arapi imaju hareme. A mi? Mi moramo voljeti do kraja svojeg života samo tu jednu osobu. Unatoč činjenici da je narasla duplo u širini, da više ne drži do sebe, da nam tuče djecu i da vrišti cijelo vrijeme. Gdje je nestala ljubav vašeg života, pitate se? Ona sretna i predivna djevojka anđeoskog osmijeha koja se često veselo smijala i glupirala? Gotovo je. Zapustila se. No, ne odustajte. Razgovarajte i pokušajte se zajedno promijeniti na bolje vaš život, vaš brak i vašu vezu. A ako dignete ruke od svega, ovo su zemlje gdje ćete naletjeti na najviše preljuba. Možda vam se tamo više posreći!

10. Finska: 36%

Tehnički, Finci ne varaju. Oni su to nazvali “paralelnim vezama”. Znači, 64% Finaca ne vara. Aha, statistički, jedan od pet Finaca je prevario svoju ženu s više od 10 različitih žena. 10. Deset. A vi ne ševite ni tu jednu.

9. Ujedinjeno Kraljevstvo 36%

Kako je moguće da ih toliko puno vara svoje žene? Ako nas pitate, 10% Britanki bi mi mogli zamisliti u krevetu s nama, ovaj drugi dio? A ne. Hrvatice su ljepše, pa čak i one najgore. No, Britanci su na ljestvici grižnje savjesti puno više. Nije to ništa čudno. Bljak.

8. Španjolska: 39%

Vidite li vi što religija radi narodu? Španjolke i Španjolci su proglašeni među naj seksepilnijim narodima na svijetu! Penelope Cruz, uffff 😀 No, uz to, Španjolska ima najveći broj crkvi u odnosu na broj stanovništva na svijetu. Iz tog razloga, straha i poštovanje prema religiji, Španjolci su manje promiskuitetni. Ka ta stro fa!

7. Belgija 40%

Heh, tko bi rekao! U kulturi imaju zavrijeđeno mišljenje kako je najbolji antidepresiv “ljubavnica”! Genijalno! Bogati, lijepi, na dobroj lokaciji u Europi i još vole neobavezan seks! Selimo se!

6. Norveška: 41%

Kad živite u zemlji gdje u ponoć sija sunce, sigurno niste normalni. Duge zime također mogu izluditi čovjeka. Problem s Norvežanima je što žive u malim zajednicama, pa statistički ne varaju puno. Ali, kad pogledamo veće centre, e onda se priča mijenja. Ništa posebno doduše, svi su blijedi i loše spavaju. Al su bogati.

5. Francuska: 43%

Francuzi? Luđaci. Jezik ljubavi? Francuski. Francuski poljubac jezikom. Francuski. Menage a trosi? Francuski. Mislite da s jednom ženom spavaju cijeli život. Aha. Impossible. Poznati su po strastvenošću i pazi ovo, elanom! Mogu izdržati maratonske ševe, pa niti ne čudi činjenica da su izmislili grupnjake. Al pazite se gay swingerskih klubova. Mogli bi završiti u onom klubu iz Irreversible filma, Rektoom. A to ne, ne i ne!
Još jedna zanimljivost, čak 68% ih vjeruje da možete voljeti nekoga cijeli život, iako ste bili seksualno nevjerni. Slažemo se?

4. Njemačka 45%

Jeste li ikad spavali s nekom Heidi iz Bayerna? Ne zvuči vam zanimljivo? Zato što i nije. Ove koje posjete Jadransku obalu su vrh vrhova, a razlog zašto ih mi obožavamo je jednostavan. One vole seks! Čak 60% ih smatra da je nevjera moralno prihvatljiva! Cure se vole zafrkavati! Sljedeći put kad čujete njemački na obali, znate što vam je činiti!

3. Italija: 45%

Kad ti je premijer Berlusconi, sve ti je jasno. Talijani vole seks. Imaju Casanovu. Imaju Ferrarije. imaju Pizzu i mora koliko god želiš. Žene su im prekrasne, a muškarci sitni, crni i slabašni! Najniža stopa razvoda u Europi! Mislite da su nevjerni? O ne, samo to dobro skrivaju, lažovi!

2. Danska: 46%

Ok, ovo nas je iznenadilo. Copenhagen, u slučaju da niste znali, je izgubio reputaciju glavnog grada Europe po seksu i pornografiji. Danas te titule uživaju Hamburg i Amsterdam. No, Danci i dalje rasturaju u “vezicama” koje nikoga ne bole. Nekako su to prihvatili. Čak 46% ih je bilo nevjerno. I pazite ovo, žene više varaju!

1. Tajland: 56%

Najzloglasniji “red light district” na svijetu, Patpong u Bangkoku uživa u najrazrađenijoj seksualnoj ekonomiji na svijetu. Toliko se bave prostitucijom, da Durex razmišlja da direktno dolje otvori tvornicu. A sad, je li muško, žensko, nešto između ili nešto nepoznato, tko će to znati. Ako je zgodna, mi vas nećemo osuđivati!

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close