Sport

Tko je Scott Adkins, majstor mješovitih boričkih vještina?

Scott Edward Adkins je Engleski majstor borilačkih vještina, trener poznatih boraca i instruktor, te glumac koji se proslavio u ulozi Yurija Boyke u filmu Undisputed 2 i Undisputed 3 te kao Hector u The Expendables 2. Rođen 1976. godine, Adkins je od malena pokazivao ljubav prema borilačkim sportovima. S deset godina je sa svojim ocem i starijim bratom počeo trenirati Judo. S 14 godina postao je obožavatelj Brucea Leeja i počeo trenirati taekwondo. Sa 16 godina je zaslužio svoj prvi crni pojas. Do danas, Adkins je postao majstor Ninjutsua, Juda, Karatea, Jujitsa, Wishua, Krav Mage, Capoere i Jeet Kune Doa.

Glumio je u više od dvadesetak filmova te surađivao s mnogim poznatim glumcima poput Jet Lia, Jason Stathamom, Jackie Chanom, Jean Claude Van Dammom, Dolph Lundgrenom, Silvestrom Stalloneom itd.

“Smatram nasilje zabavnim, no zbog toga nisam loša osoba. Odrastao sam gledajući sve te akcijske filmove kad sam bio klinac. Kad bi tata donio kući film poput Ramba, gledali smo ga uvijek zajedno. Nikad me to nije pretvorilo u agresivnu osobu, samo u osobu koja cijeni, voli i kojeg zanima te zabavlja odlična tuča u filmu.”

Nije ni čudo da se video o Yuri Boyki, borcu koji ga je proslavio, pregledao više od 47 milijuna ljudi. Ludilo!

“Sjećam se trenutka kad sam se okrenuo majci i rekao, “Bit ću majstor borilačkih vještina u filmski glumac”. Nije mi vjerovala, kao ni tata. Mislili su da je to samo jedna faza i da će me pustiti prije ili kasnije. Onda sam odlučio da ću biti najbolji u tome ili ću umrijeti pokušavajući”.

Mnogi su ga zbog odličnog borbenog stila, iskustva i tehnike proglasili najboljim tehničkim borcem trenutačno na planetu.

“Nekad je jedini način napretka staviti ogroman pritisak na svaki trening, na svaki projekt, na svaki izazov. Mora biti teško. Ja se u svakom treningu ili filmu ponašam kao da mi je zadnji, u svakom dajem sve od sebe. Ako ja neću biti bolji, netko drugi će uzeti moje mjesto”.

I što kažete? Jeste li sad nabrijani na trening? 😉

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close