Brzina

Predstavljene “pile” koji će se pojaviti u novom James Bond filmu “Spectre”

Ako ste barem djelomično upoznati s filmskim opusom o najpoznatijem britanskom tajnom agentu “007”, onda vam je dobro poznato da Bond ne bi bio Bond bez svojih djevojaka, gadgeta iz radione gospodina Q i vrhunskih automobila koji su u mnogo slučajeva bili i veće filmske zvijezde nego glumci koji su tumačili ulogu Bonda. Dovoljno je spomenuti kultni Aston Martin DB5 ili Lotus Esprit koji se pretvara u podmornicu i sve će vam biti sasvim jasno, pa nije ni čudo da s najavom svakog novog nastavka, s nestrpljenjem očekujemo koji će to automobili ovog puta pokušiti ostvariti kultni status i možda jednog dana stati uz bok već ranije spomenutih limenih ljepotana.

Kako smo se s Bondovim Aston Martinom DB10 imali priliku već ranije upoznati, sada je došao na red da predstavimo i ostale “pile” koje ćemo imati priliku vidjeti u novom filmu “Spectre”. Naravno da Bondov suparnik i glavni filmski negativac ne bi bio ozbiljno shvaćen da se pojavi u nekoj kanti od automobila, pa će se ovog puta naći za volanom najnovijeg Jaguraovog superautomobila C-X75 i pokušati Bondu pomrsiti račune.

No, da bi stvar bila još zanimljivija, u  “utrku” se uključuje i Land Rover sa svojim Range Roverom Sport SVR modelom koji raspolaže sa čak 550 konjskih snaga, ali i legendarnim Defenderom u nešto izmjenjenom “Big Foot” izdanju. Sve u svemu, nadamo se da će “Spectre” obilovati jurnjavama koje će jednog dana postati kultne kao i neke s već ranije spomenutim Bond automobilima. No, da bi dobili dojam kako će to izgledati, trrbati ćemo se još jedno vrijeme strpjeti, jer Spectre u kina dolazi tek 6. studenog.

Tags
Back to top button
Close