Kulturnjak

Pravila za gledanje u ženske grudi

Da netko pita muškarca koji mu je omiljeni hobi, ali da iskreno odgovori, vrlo vjerojatno bi bilo nešto poput gledanje djevojaka kada se pije kava i čitaju novine. Pod djevojke mislimo grudi, a umjesto kave može biti i pivo. Budući da smo skoro svi isti, najveći problem kod tog hobija što možemo biti uhvaćeni i onaj trenutak srama teško je izbrisati, čak i minutama. Naravno, oporavimo se vrlo brzo i krenemo u novi izazov, ali budući da ste prvi put ulovljeni, vrlo je teško to ponoviti budući da je sada ona na oprezu i gleda vas kao da ste neki manijak. Najgori scenarij? Stigne vaša djevojka, pozdravi tu curu i pozove da se sjedne k vama.

Znači, omiljena muška aktivnost, gledanje u ženske grudi ima svoja pravila. Tu bi trebalo vrijediti pravilo “Malo je puno”, ali ako savladate svoj zanat, to možete i malo produžiti i ne dobiti titulu lokalnog voajera, što je po pričanjima, vrlo teško izgubiti i vratiti čast svome imenu.

Pročitajte ova pravila i primijenite ukoliko vam to situacija dozvoljava. I najbitnije, poštujte žene. Pogledati nije grijeh, sliniti i napastovati je već problem.

1. Gledaj kada ona ne gleda

Vrlo je teško razgovarati s curom i odoljeti ne buljiti kada ta cura obuče majicu s otvorom do pupka. Gledate je u oči, a vaše cijelo tijelo gori i govori vam “Pogledaj dolje, pogledaj dolje”. U tom slučaju, vrlo je bitno da ostanete koncentrirani i zaustavite svoje životinjske instinkte. Morate izdržati i ne pogledati. Ako već želite pogledati, učinite to kada ona ne gleda. Iskoristite sekundu kada se okrene ili pogleda u mobitel, ali morate znati, one vrlo dobro znaju kada im netko gleda u sise. Ako ste ulovljeni, kreće neugoda.

 

2. Zapamtite koliko imate godina

Imate više od 30 godina i još uvijek ne znate kako neprimjetno odmjeriti djevojku? Onda je vrijeme da prestanete jer nema goreg od starijih muškaraca koji sline za parom sisa u javnosti. Ako ste mlađi, učite, vježbajte jer instinkt gledanja je teško kontrolirati.

 

3. Sunčane naočale su vam najbolji prijatelj

Nosite sunčane naočale, pogotovo one s tamnijim staklima ako mislite kako je vrijedno riskirati duži pogled. Ali opet, budite svjesni kako žene vrlo dobro znaju kada netko bulji u njih. One to zovu šestim čulom, mi to zovemo muškim prokletstvom.

 

4. Ne pretjerujte

Pogled muškarca u djevojku, koji govori kako je želi odmah i to na 1000 načina može biti jezivi, pogotovo ako ste sami. Budite odmjereni, budite u granicama normale. Sve previše vas polagano vodi u zonu perverznjaka.

 

5. Vrijeme gledanja je ključno

Za muškarce gledanje u grudi satima može se činiti kao nekoliko sekundi, što može biti vrlo neugodno za djevojku, pogotovo ako joj se ne sviđate. Bacite oko, sekundu-dvije i vjerujte nam, ništa se neće promijeniti s njihove strane. Još uvijek će grudi biti tamo i za deset minuta.

 

6. Nemojte završiti kao djevac

Sigurno imate prijatelja koji jednostavno počne zuriti čim se u kafiću pojave zgodne cure. Kreće faza buljenja i slinjenja, pa faza maštarenja i teško je natrag dobiti njegovu pažnju. Za cure, on će ostati djevac. Nemojte biti taj lik.

But+then+again+look+at+the+boobs+_cf110aabfc852c6df03d06677fdf46f8
Taj lik 🙂
Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close