Lifestyle

Pokrenuta humanitarna akcija „OneFord“ za pomoć udruzi za rad s mladima

Fordovci za udrugu Breza – za svaki „selfi“ s Fordom 1 kuna udruzi za rad s mladima. 

(Zagreb, 18. veljača 2015.) Svako dijete ima pravo na obrazovanje, zaštitu, igru, sreću i odrastanje u sigurnom i toplom obiteljskom okruženju. Kako bi štićenicima udruge za rad s mladima – Breza, koja pomaže i brine o djeci i mladima od 12 do 21 godine starosti bez primjerene obiteljske podrške, omogućio normalno odrastanje Ford je pokrenuo veliku humanitarnu akciju „OneFord“.

Apelirajući na sve svoje članove i Facebook fanove: roditelje, unuke, djedove, bake, tetke i stričeve da naprave „selfi“ s Fordom i objave ga na Fordovoj Facebook stranici do kraja 2015. godine, Ford obitelj na taj se način pridružila obitelji Breza.

Mogućnosti su beskonačne od fotografiranja s prastarim unikatnim Fordom na parkiralištu, do slikanja s najnovijim modelom Forda u salonu – mašta nema granica, a svi su dobrodošli.

Spomenimo i kako je veliki doprinos humanitarnoj akciji „OneFord“ dao poznati pjevač Massimo Savić, zaštitno lice Forda koji se fotografirao sa svojim limenim ljubimcem Ford Kugom, i pozvao sve Facebook fanove da se pridruže ovoj plemenitoj humanitarnoj akciji.

Kako se priključiti akciji „OneFord“?

Pravo sudjelovanja imaju svi korisnici društvene mreže Facebook koji su fanovi stranice Ford Hrvatska. Ukoliko je profil u skladu s pravilima Facebooka dovoljno je na Facebook stranici Forda u aplikaciju predviđenu za humanitarnu akciju (http://on.fb.me/1zOMH45) postaviti „selfie“ s Fordom i kratku priču ili komentar.

Sve priložene fotografije i priče postaju dio velikog Ford obiteljskog mozaika koji je dostupan unutar same aplikacije. Tijekom cijele 2015. godine za svaki postavljeni „selfie“, fotografiju s Ford testnih vožnja i servisa te za kupnju Ford vozila, Ford Hrvatska donirat će po 1 kunu udruzi Breza. Također, na svim Fordovim događanjima diljem Hrvatske posjetitelji će uz izložene Fordove modele moći napraviti „selfi“ i na taj način dati svoj doprinos humanitarnoj akciji.

Zajedno smo jedna obitelj! Zajedno smo OneFord!

Massimo za humanitarnu akciju OneFord_1

Više informacija:

Grand Auto d.o.o.

Grand Auto d.o.o. generalni je uvoznik i distributer marki vozila: Ford Motor Company, Jaguar, Land Rover i Infiniti za Republiku Hrvatsku. Poslovanje u Hrvatskoj započinje  17. listopada 1997. pod nazivom Auto 2000 sa sjedište tvrtke u Zagrebu, Ljubljanska avenija 4. Od osnutka, tvrtka je kontinuirano rasla i širila svoje poslovanje. U travnju 2004. dolazi do preuzimanja tvrtke, koja prelazi u 100% vlasništvo izraelskog ulagača, te mijenja ime u Grand Auto d.o.o. Više informacija: http://ford.hr/

Udruga za rad s mladima Breza

Udruga za rad s mladima Breza osnovana je 2001. godine kao nevladina udruga s ciljem  pružanja podrške mladima koji su trebali napustiti ustanove socijalne skrbi, a nisu imali kamo. Iste je godine u Čepinskim Martincima (Istočnoj Slavoniji) osnovna je Stambena zajednica „Breza“ kako bi se pružila pomoć djeci i mladima (od 12 do 21 godine) kod kojih je izostala primjerena obiteljska podrška. Više informacija: www.breza.hr

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close