Kamasutra

Pet seksualnih fantazija koje bi vam se mogle i ostvariti

Kada bi uspoređivali vrste ljudi, pronašli bi one koji vole eksperimentirati i oni koji ne vole. Zapravo, to više izgleda kao kad ste u novom restoranu. Ili naručite nešto što već i ptice na grani znaju ili ste uvijek željni novih okusa koji će vam otvoriti nove horizonte. Isto je i kod seksa, ili se držite dobrih starih poza ili volite iznenaditi sebe i vašu partnericu s fantazijama o kojima ste dugo maštali.

Ako ste u ovoj grupi koja se drži standardnih stvari, možda je vrijeme za promjenu. Krenite s nečim laganim, nešto poput ovih nekoliko stvari koje bi vas mogle navući na nešto novo.

1. Igra uloga

Prvo budite vrlo oprezni kad odabirate osobu koju želite da vaša djevojka glumi. Uloge poput “vaša susjeda”, “kolegica s posla” ili “rođakinja u drugom koljenu” ne dolaze u obzir. Ako to predložite, nema vam spasa i vraćate se našim člancima o korisnosti masturbiranja. Držite se zanimanja poput sobarica, učiteljica, medicinska sestra, policajka i sličnih. Kada ćete biti u naprednoj fazi igra uloga, možete čak predložiti i da bude porno glumica. Ako i to prođe, na vama je da birate i uživate.

2. U javnosti

Ne mislimo da predložite djevojci seks na glavnom gradskom trgu u doba špice, već nešto malo skromnije mjesto. Nešto poput lifta, svlačionice u velikoj trgovini odjeće ili wc-u luksuznog restorana. Pazite samo da ne biste bili uhvaćeni. Nemamo veze na policiji da vas izvučemo.

3. Po licu

Djevojkama je nekada teško shvatiti zašto muškarci vole svršiti po njihovom tijelu, ali to je jednostavno tako. Možda je to nešto u našim genima poput pišanja po grmlju. Bez obzira, to je jedna od fantazija koju biste mogli ostvariti vrlo lagano. Samo pazite da ne završi po njezinoj kosi.

4. Soliranje

U soliranju ne mislimo na masturbiranje u kupaonici, već gledanje vaše djevojke kako se dira. Istraživanja su pokazala kako muškarce jako napaljuje gledanje žena kako se diraju i mislimo kako to ne trebamo više skrivati. Recite što želite, sjednite u fotelju i uživajte.

5. U troje

Kako više nismo u kamenom i mračnom dobu, seks u troje sve više dobiva na popularnosti. Ne kažemo kako bi to trebalo biti normalno, ali ako treba upaliti iskru u vašoj vezi, zašto ne. Prvo, razgovarajte s vašom dragom o osobi koju bi željeli uključiti. Ako vam je teško pitati, ubacite to negdje u šali i ako vas pogleda kao smrtnog neprijatelja, recite kako je to bilo u šali.

Kao treću osobu bilo bi dobro ubaciti nekog koga ne poznajete tako dobro kako ne bi bilo neugodnih trenutaka na kavama s prijateljima. A kako ćete pronaći tu osobu? To ostavljamo vama jer još uvijek nismo uspjeli doći dalje od smrtnog pogleda.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close