Brzina

Izlazi novi Brabus S63 od 838 konja!

Sljedeći tjedan na auto showu u Ženevi, Brabus će predstavi svoj novi S63 Biturbo Coupe sa 6.0 mašinom i 838 konja nazvan Brabus 850! Po njima, to je najsnažniji i najbrži coupe na svijetu s pogonom na sva četiri kotača!

Nova zvjerka iz Brabusa, “tunera” Mercedes Benz vozila je napravljena po uzoru na S63 AMG Coupe s pogonom na sve kotače, no za razliku od njega, nema “mali” 5.5 litarski V8 motor. U novom Brabusu ugrađuje se prerađeni 5.9 litarski V8 motor s dvije Brabusove specijalno dizajnirate turbine, novom spojkom, optimiziranim glavama cilindara i većim kompresorom te posebnim ispušnim sustavom. Rezultat? Drastično povećana snaga motora na čak 838 konja!

Performanse? Sitnica. 3.5 sekunde do 100 km/h, 9.4 sekunde do 200 km/h i top brzina od 350 km/h!!! Zašto samo 350? Zamislite, postavili su blokadu. Trenutačno jedini razlog tome su gume. Gume!!!

Spojleri? Karbon. Unutrašnjost? Predivna crna koša u kombinaciji s karbonom i aluminijem. Felge? Brabusove monoblock. Naše mišljenje? Predivna zvjerka koja bi trebala biti u garaži svakog pravog macho muškarca. Prodajemo dušu za krug po kvartu!

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close