BirtijaLifestyle

Deset razloga zašto je bolje biti solo na Valentinovo!

Veljača je došla i prestale su priče o novogodišnjim provodima i novogodišnjim odlukama. Vrijeme Valentinova nam je sve bliže, a naši dragi prijatelji koji su u vezama već okreću očima. Što će kupiti, kamo će svoju dragu izvesti, hoće li ona biti zadovoljna, što će njene prijateljice reći i hoće li pizditi ako nešto krivo napravimo, pitanja su koje si svaki muškarac u vezi postavlja u ovo doba godine. Ako njih pitate, Valentinovo je datum kojeg mrze najviše na svijetu. Ne znači to da ne vole svoje djevojke i da neće za njih svoj život dati, no svakome je danas jasno da je to još jedan izmišljen praznik samo kako bi više trošili na poklone i izlaske, taman da nam iscijede i zadnje kune koje su nam ostale na karticama od Nove godine.

Zbog toga, super je biti solo na Valentinovo! Nema muke, nema drame, slobodni smo da radimo što god želimo dok se oni “zaljubljeni” vucaraju po restoranima i kućama, nama je Valentinovo dan kad se možemo zabavljati kako mi želimo i gdje god mi želimo! A sad, dolazimo do deset razloga zašto je bolje biti solo na Valentinovo!


cuganje2

1. Planiranje spojaka je koma! Dok cijeli zaljubljeni svijet planira napraviti nešto “posebno” i “drugačije” samo kako bi dokazali svoji privrženost i ljubav, mi nemamo apsolutno nikakvih očekivanja i nemamo strah da će se naša draga naljutiti, “jer ju ne volimo dovoljno”.

2. Cijeli dan možemo provesti kako mi želimo, bez grižnje savjesti! Možemo duže spavati, gledati nama omiljene filmove, biti u prirodi, družiti se s frendovima, putovati gdje god želimo i općenito, odlično se provesti sa svojom ekipom koju također boli ona stvar za Valentinovo! Naš život, naša pravila!

3. Kad dođe taj dan, onda će vam tek biti jasno zašto je super biti solo! Oni koji su u vezi trče okolo po gradu trošeći lovu na poklone i cvijeće, gnjave se s rezervacijama u najcool restoranima i sličnim glupostima. Bože mili, zašto vam to ljudi treba da budete sigurni u svoju ljubav?

cuganje3

4. Zapravo, vi ćete biti jedini normalni koji na svojem Facebook zidu nećete imati šugave ljubavne pjesme, obećanja i izljeve lažnih romantičnih poruka koje su tu samo da bi drugi vidjeli kako su oni najbolji dečko na svijetu. Bu da le ti ne! Ako ništa drugo, možete se svojim prijateljima iskreno nasmijati i možete svima komentirati i lijepiti one smajlije koji povraćaju! Vjerujte nam na riječ. I njima se povraća.

5. Vi se na taj predivan dan zaljubljenih bar ne morate pretvarati da ste netko drugo. Svi parovi, kako god cool bili, na taj dan ne žele uvrijediti partnera i plešu taj glupi ples oživljavanja romantike. Ah gledajte, nekome to i funkcionira, ali oni sigurno nisu ti koji to na sva zvona zvone. Možete biti sretni što ne morate glumiti zaljubljenost taj jedan dan. Tu muku proživljavaju vaši frendovi.

6. Vrijeme je za odmor! Umjesto da provedete dan kao i svi drugi, vi se odmorite i novac kojeg bi potrošili na poklone, potrošite na sebe! Sauna? Masaža? Seksi masaža? Neki parfem? Nova igra za plejku? Nove slušalice? Mogućnosti su neograničene!!!

cuganje1

7. Kad nakon cijelog dana s ekipom izađete na pivicu u grad, sve cure koje će biti u pratnji drugih cura su solo! Ni jedna nema dečka, a ako ga i ima, taj je na odlasku. Slobodne curice, sve van na koktele na Valentinovo! Slobodno se napijete, bit će vam lakše uletavati!

8. Za mnoge parove, Valentinovo je podsjetnik na status njihove veze. Upravo na taj dan krenu rasprave o zajedničkom životu, što će se promijeniti na bolje, o braku, o djeci, ali i o svim drugim temama koje izbjegavate. Jao što im se sprema. Ah kako je dobro biti bezbrižan!!!

9. S obzirom na to da ste solo, možete se upucavati kome god želite! Možete si priuštiti da i djevojku koja vam se sviđa izvedete na večeru, pivu ili izlazak. Recite joj da ju vodite na Valentinovo na pivu, da je ona vaš najbolji drug i da ne znate s kim bi radije proveli ovo Valentinovo. Nije to spojak, naglasite to! Ali, zapravo, baš i je.

cuganje4

10. Ako ste ludi, onda možete i ovaj odličan vikend provesti na totalno nekoj drugoj lokaciji. Produženi vikend! Vrijeme za izlet u planinama, za zadnje skijanje ove godine, za glupiranje po zabavnim parkovima ili za kavicu na moru. Što god učinili, vjerujte nam, vaši “zaljubljeni” prijatelji u vezama će biti ljubomorni!

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close