Hedonizam

‘Black Diamond’ – Kuglica ovog sladoleda košta 5.500 kuna!

Ako zaista volite svoju dragu te se odlučite pokloniti joj izlet u Dubai potrudite se da ne sazna za slastičarnicu Scoopi Café koja je ovih dana u ponudu uvrstila uvjerljivo najskuplji sladoled na svijetu.

Poželi li vaša partnerica liznuti ‘Black Diamond’ to bi vas moglo koštati otprilike koliko i višednevni aranžman, s uključenom avionskom kartom, u prijestolnici Ujedinjenih Arapskih Emirata. Točnije, 2.999 dharmi – što je otprilike 5.500 kuna!

Zašto toliko? Osim što su sastojci vrhunski – vanilija s Madagaskara, šafran iz Irana, crni tartuf iz Italije, listići 23-karatnog jestivog zlata, a dizajn za šalicu i žličicu potpisuje Versace (a možete ih i zadržati!). Kako god bilo, izvedete li ipak partnericu u spomenutu slastičarnicu predložite da za sada naruči kuglicu lješnjaka, ali joj obećajte da će kasnije u hotelskoj sobi liznuti jedan drugi ‘dijamant’.

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close