Kamasutra

5 znakova da te ona pokušava zavesti

Govor tijela je nešto iz čega možemo dobiti mnogo informacija, ali samo u slučaju da znamo protumačiti određene znakove. Kao i svi, žene često odaju određene znakove, a da toga možda nisu niti niti svjesne. Kako je velika većina nas svakog dana okružena ženama, bez obzira da li se radilo o prijateljicama, kolegicama s posla ili djevojkama koje smo upoznali u kafiću, dućanu ili na zabavi, prepoznavanjem određenih znakova tijekom razgovora neće vam biti teško shvatiti da li su samo ljubazne ili vas vide kao potencijalnog partnera. Zato, kako ne bi propuštali prilike, obratite pozornost na ovih pet znakova.

Dodiruje se

S tim ne mislimo da se bacila na posao pokušavajući zadovoljiti samu sebe, već na to da tijekom razgovora rukama luta u području svog vrata, grudi ili ključne kosti, što znači da ti pokušava skrenuti pozornost na taj njezin dio tijela i samim time zaokupiti tvoju pozornost. Jedan od mogućih znakova da te želi je i to ako se prilikom razgovara s tobom igra kosom, no može se dogoditi da to radi samo iz navike, pa bi bilo dobro da obratiš pozornost na ostale znakove.

Dodiruje tebe

Naravno da ni sad ne mislimo da se odmah bacila na posao i krenula s dodirivanjem tvog intimnog područja, ali nekontrolirana želja da te prilikom razgovora svako malo takne po ruci, prsima ili nozi, definitivno je znak da ne bi stala samo na tome. Možda će dodire pokušati zamaskirati u “prijateljske”, ali iz načina na koji će te dodirivati moći ćeš vrlo lako zaključiti o kakvim se dodirima radi, bitno je samo je obratiti pažnju kako bi lakše došao do zaključka da li postoji mogućnost da ti se kasnije posreći.

Priča o seksu

Sigurno ti neće direktno govoriti o tome koliko joj fali seks ili kako je dugo prošlo od zadnjeg puta, ali ako tijekom i najobičnijih razgovora često prebacuje temu na seks, to je znak da s tobom ne bi stala samo na razgovoru. Najbolje je što te situacije nije nimalo teško primjetiti, ali ih često znamo potpuno krivo protumačiti i u tom slučaju propustiti prilike koje su nam se nudile na pladnju.

Pokazuje sve više “kože”

Inače uvijek zakopčana do grla, kod razgovora s tobom svaki put magično raskopča koji gumb više, izbaci dekolte i uvijek se naginje prema tebi kako bi ti nešto dodatno objasnila. Da, nije teško zaključiti o čemu se radi ako te namjerno časti pogledom na svoj bujni dekolte. O golim ramenima ili pokazivanju savršenih nogu baš svaki put kad razgovarate ne moramo previše pričati, sve je jasno i ako ti se sviđa, vrijeme je da kreneš u akciju.

Pokušava te dobiti na samo

Žene najčešće neće biti direktne i reći ti da te žele, jer dobar dio uzbuđenja kod njihovog zavođenaj je i to da na kraju baš ti priznaš da je želiš. No, ako je baš ona ta koja ostaje s tobom do samog kraja u kafiću ili se nudi kako bi ostala i zajedno s tobom odradila posao do kraja, velika je mogućnost da to radi iz nekih razloga koji možda nemaju samo vezes poslom.

Tags
Back to top button
Close