Lifestyle

5 pravila za ‘dejtanje’ na Facebooku

U današnje vrijeme internet može biti divno mjesto kada je u pitanju upoznavanje novih cura, no isto tako samo nekoliko krivih i nepromišljenih koraka može zauvijek zatvoriti mnoga vrata – koja ovdje simboliziraju put do njenog srca, ili nekih drugih organa.

U nastavku donosimo nekoliko osnovnih pravila za ‘dejtanje’ na najpopularnijoj društvenoj mreži današnjice.

Ne žurite s ‘friend requestom’!

Internet je prepun napornih kretena koji dane provode listajući albume zgodnih cura i šaljući im zahtjeve za prijateljstva. Zaista ne moraš biti jedan od njih.

Ako se jednostavno ne možete pridržavati našeg savjeta pripremite dobru priču zašto ste je dodali. Barem pokušajte. Ako je stvarno dobra, možda i upali.

online-dating-w3datingsite

Ne sramotite se!

Nikada nije ‘lajkala’ ili komentira neku vašu objavu? Poslali ste joj privatnu poruku no ona ni na nju ne trza? Imamo samo jedan savjet – traži dalje!

Nikako si nemoj dozvoliti da je ispituješ zašto ne odgovara na poruke ili, što je još gore, isto je upitaš na njenom Facebook zidu pred svim njenim prijateljima. Big no-no!

Pretpostavite da su svi koje poznaje na Facebooku!

Ovo je izuzetno bitno. Ponašajte se kao da su baš svi koje poznaje njeni prijatelji na Facebooku. To znači da uvijek moraš dobro promisliti prije nego što ostaviš nezgodan komentar ili je tagiraš na nekoj potencijalno inkriminirajućoj fotografiji. Krivi korak pred njenim prijateljima ili ljudima do kojih joj je stalo jednako je fatalan offline i online te slobodno odmah možeš prestati maštati o bilo kakvoj zajedničkoj bližoj ili daljoj budućnosti.

facebook-dating-2

Ne glumi, budi svoj!

Najgore što možeš učiniti je glumiti nekoga tko nisi. Ta agonija može potrajati nekoliko dana, tjedana ili čak mjeseci, ako si stvarno uporan, ali to je to.

Ne moraš se dodatno truditi da joj se svidiš. Ako se upustila u nešto s tobom vjerojatno joj se već barem malo sviđaš. Opusti se i budi kakav jesi i dozvoli da te upravo takvog upozna. Tada si na dobrom putu da ona prepozna kako si upravo ti njen princ na bijelom konju. Ili neće, tada kreni dalje.

Napravite ‘offline’ korak!

Facebook je odličan za upoznavanje, čak je i zgodna platforma za manje “online” flertove, ali budi umjeren. Ako je ikako moguće nemoj dopustiti da se vaš odnos bazira na komunikaciji preko interneta. Naviknete li se previše na elektronsku komunikaciju mogli biste imati problema u uspostavljanju odnosa “oči u oči”.

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close