Lifestyle

15 razloga zbog kojih su pravi prijatelji važniji od djevojke

Naravno da ovim člankom ne želimo reći da zbog svojih prijatelja morate zanemarivati djevojke i nadamo se da nikad nećete doći u situaciju da morate birati između prijatelja koji su bili uz vas davno prije nego se ona uopće pojavila i nje, ali ako se ipak nađete u sličnoj situaciji, danas vam donosimo neke stvari koje će vam olakšati izbor u takvoj situaciji. No, bitno je zapamtiti jednu stvar, a to je da ste sigurni u vaše prijateljstvo i da se radi o osobama koje su vam stvarno istinski prijatelji i koji vas neće ostaviti na cjedilu već na prvi znak nevolje. Ako uopće ne dvojite u to, a nađete se u situaciji da morate birati između njih, ovo su stvari zbog kojih bi pravi prijatelji uvijek trebali biti ispred nje.

1. Prijateljstvo je najčišći oblik ljudskih odnosa, a prijatelji za razliku od djevojaka ne zahtjevaju da ih svakim danom impresionirate, ugađate ili igrate igrice prilikom upoznavanja, kao što je to obično slučaj prilikom zavođenja djevojaka.

2. Pravi prijatelji od vas ne zahtjevaju vrijeme, ne morate se s njima vidjeti svaki dan, a od posljednjeg puta kad ste se čuli može proći i duže vrijeme bez da nakon toga postoji ljutnja s bilo koje strane. Probajte to učiniti djevojci i javite nam kako je završilo.

3. Ako tražite kvalitetan savjet oko bilo kojeg problema, prijatelji su ti koji će vam dati najiskreniji odgovor, jer bez obzira da li iz ljubavi ili zbog zabrinutosti, u najčešćem slučaju savjeti djevojaka neće biti potpuno objektivni.

4. Uz svoje prijatelje uvijek možete biti ono što jeste, bez pretvaranja, bez lažnih manira i sličnih gluposti. Oni vas nikad neće osuđivati, bez obzira koliko se jako polomili vani i kakvu budalu od sebe napravili na tuđoj svadbi. Možda će vam se smijati, ali vas neće osuđivati.

5. S prijateljima je svaki izlazak, druženje ili susret jednostavno nezaboravan događaj. Bez obzira da li se radilo o pivi poslije nogometa ili izlasku vikendom.

6. Sjetite se samo pompe ako ste kojim slučajem zaboravili koju godišnjicu, njen rođendan ili joj niste ništa kupili na Valentinovo. S najboljim prijateljima nema sličnih problema, a i ako kojim slučajem zaboravite rođendan nekog od njih, neće vam biti uzeto za zlo.

7. U prijateljstvu ne postoji opasnost od razgovora kuda sve to vodi, koji je sljedeći korak i obveza da se potupno vežete jedni za druge.

8. Prijatelji nisu ljubomorni ako razgovarate s drugim djevojkama ili ako upoznate nove prijatelje, oni ne čitaju vaše e-mail ili sms poruke iz ljubomore, ali mogli bi iz zabave, pa zbog toga telefon uvijek imajte uz sebe.

9. Svi s vremena na vrijeme nešto zeznemo, a kad ste u vezi, onda najčešće slijedi onaj neugodan trenutak kad vam djevojka oštrog pogleda priopći da “morate razgovarati”. Takvi razgovori su nepoznanica kad ste među prijateljima.

10. Kad ste s prijateljima možete biti potpuno opušteni, nećete odmah biti svinja ako prdnete ili podrignete, možete im smjestiti bilo kakve podvale i nakon toga se samo dobro nasmijati.

11. Pravi prijatelji poznaju vas u srž, znaju sve vaše prednosti i mane i ne osuđuju vas zbog niti jedne od njih. Zbog njih se ne morate ni najmanje mijenjati, možete uvijek biti u svom filmu, a oni će vas prihvaćati takvog kakvi jeste.

12. Prijatelji vas štite taman koliko treba, ne pretjeruju s brigom, ne odgovaraju vas od vožnje motora, ekstremnih sportova i ostalih isprobavanja vaših granica. Na neke vas čak i potiču, obično na onu o isprobavanju koliko možete popiti.

13. Možda i najbolja stvar je što ne očekuju da hodate za njima dok one šopingiraju, ne traže da im nosite vrećice dok one isprobavaju cipele jer im baš fale takve iako u ormaru imaju pedesetak parova istih.

14. Pravi prijatelji vam uvijek čuvaju leđa, bez obzira u kojoj se situaciji našli, ako se napijete ko tele, ona će vam najvjerojatnije ljutito poklopiti telefon, dok na prijatelje uvijek možete računati kad vas treba izvući iz neke gabule.

15. Njihova vrata su uvijek otvorena kad trebate smještaj nakon žestokog pijanstva ili u slučaju da vam zatreba alibi za noć ranije.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close