Birtija

Što tvoje govno govori o tebi

Vrijeme je za uvijek neugodnu temu koju izbjegavamo kao pogled ljudi kada prdnemo, a to je tema o govnima. Iako su govna jednako važan dio nas, skoro kao i hranjenje, vjerojatno se nikada s nikim niste razgovarali o onome što je izašlo iz vaše guzice nakon doručka. Ali zapravo, govno vam može reći puno o vašem životu, npr. da li ste zdravi ili je vrijeme za neku promjenu. Zato pročitajte i saznajte u kakvom ste stanju.

Smeđi i u obliku kobasice

Na dobrom ste putu. Vaše govno je takvo kakvo treba biti. Možda ste u životu dosadni jer nemate onaj proljev koji slijedi nakon alkoholiziranja, ali barem ste zdravi. Samo tako nastavite.

Tvrdi

Zaštopani ste kao Dinamo u Europi. Nije kraj svijeta, ali vam fali malo vlakana u prehrani. Zvuči neukusno, ali sigurno bolje nego da sat vremena sjedite na wc-u u nadi da vam se guzica smiluje. I da, na dobrom ste putu da dobijete hemoroide, što i po nazivu ne zvuči zabavno.

Žuti i masni

Možda ste malo bolesni, ili jednostavno jedete ono što i izbacujete. Ova vrsta govna obično znači da u sebi imate previše masnoće. Možda se trpate brzom hranom ili vam tijelo ne prerađuje dovoljno dobro masnoću. Pripazite malo.

Zeleni

Zeleno znači da vaša hrana kroz vas putuje previše brzo da bi bila pravilo razgrađena. Može biti i neka vrsta super proljeva, a vjerojatno vaše tijelo ima probleme s prerađivanjem nekog povrća poput zelene salate. Nije vrijeme za paniku, ali ako će biti svjetlo zelene boje, vrijeme je da prestanete s rave partyima.

Bijeli

Vrijeme je za posjet doktoru jer bijelo nikako ne može biti dobro. Najčešće to znak da imate žučne kamence. Može biti da je to od lijekova, ali tada već znate da ste bolesni. Bez obzira, potražite stručnu pomoć, a pod to mislimo doktora, a ne lokalnog šankera koji zna sve.

Crveni

Ili imate dečka ili imate problema s hemoroidima. Izgleda strašno, ali ne bi trebalo trajati dugo. Ako potraje, skok do doktora.

Crni

Crno govno može značiti više toga. Ako ste večer prije pretjerali s crnim vinom ili bambusima, velika je vjerojatnost da će vam govno biti crnije od srca vaše bivše. Crna boja također može biti i znak nečeg ozbiljnijeg, poput čira koji uzrokuje unutarnja krvarenja. Posjet doktoru nije na odmet.

Tekuća masa svih boja

Imate nešto što počinje na P i radi njega su se usrali i hrabriji od Ramba i Chuck Norrisa. Proljev je užasan način da provedete dan i nikako dobra terapija za vašu guzu i tijelo. Iako su ga tijekom života dobili svi (čak i Thompson), nitko ne može shvatiti vašu bol kada po deseti put brišete guzicu toaletnim papirom na listiće (baš ste zaglibili kod bake i djeda). Odmarajte, pijte tekućinu i izbjegavajte tešku hranu. Dvopek i čaj su vaši najbolji prijatelji.

najvise-volim-toalet-papir-na-listice

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close