Kulturnjak

Stallone potvrdio: Pripremite se za kraj, stiže “Rambo: Last Blood”

Trideset i dvije godine nakon izlaska filma “First Blood” koji se i danas smatra jednim od najboljih akcijskih filmova svih vremena, vraća se John Rambo! Izgleda da Stallone nije bio spreman umiroviti jednog od najvećih akcijskih junaka svih vremena, iako su mnogi smatrali da je četvrti nastavak jednostavnog imena “Rambo” i posljednji u kojem ćemo Stallonea gledati u ulozi prekaljenog borca i ratnog veterana.

Nakon što se već jedno vrijeme nagađalo da Stallone sprema sličan projekt, prije nekoliko dana je i sam odbacio svaku sumnju objavom na Twitteru u kojoj je spomenuo nekoliko projekata koje sprema u budućnosti. Moramo priznati da nas je najava posljednjeg filma prilično razveselila i da jedva čekamo novu akcijsku rasturačinu u režiji legendarnog Sylvestera Stallonea.

No, kao što smo rekli, Stallone je najavio još neke projekte, među kojima je i “Creed”, film u kojem će se ponovo pojaviti u ulozi legendarnog Rockyja Balboe, ali ovaj put kao trener unuka njegovog legendarnog protivnika i prijatelja Apollo Creeda. Iako na prvi pogled izgleda da Stallone koristi staru slavu da bi u svoj džep još jednom ubacio poveću sumu novaca, mi se svejedno veselimo najavljenim filmovima, a kako datumi izlaska još nisu objavljeni, samo se nadamo da nećemo predugo čekati.

Tags
Back to top button
Close