Tech

Leatherman Tread, multifunkcijski “nakit” za prave muškarce

Pravi muškarac mora biti u svakom trenutku sposoban na izazove koji ga zateknu u određenim situacijama. Snalažljivost je ono što razlikuje prave muškarce od dječaka, no u određenim situacijama ni vrhunska snalažljivost neće biti dovoljna ako kod sebe nemate alat koji vam je u tom trenutku potreban. Tu dolazimo do problema, jer teško je u svim situacijama uz sebe tegliti set odvijača, okastih ili imbus ključeva, ali srećom pa su tu tvrtke poput tvrtke Leatherman sa svojim proizvodima koji će vam omogućiti da ih imate uz sebe u svakoj situaciji i budete spremni kad se za to ukaže potreba.

Dok su do sad multifunkcijski alati bili nešto što smo nosili po džepovima ili njihovim mini torbicama, Leatherman je predstavio Tread, multifunkcijski alat koji možete možete nositi kao narukvicu i samim time ga imati uz sebe u baš svakom trenutku. Iako nismo neki ljubitelji muškog nakita, ova narukvica je prilično kul izgleda. Sastavljena je od karika koje su napravljene od kvalitetnog nehrđajučeg čelika visoke čvrstoće, a svaka karika ima dvije ili tri funkcije, što će vam u konačnici omogućiti da na svom zglobu nosite čak 25 alata.

Među alatima se nalaze križni i ravni odvijači, okasti ključevi, kuke za rezanje, alat za razbijanje stakla i mnogi drugi. Naravno, ni jedan dobar multifunkcijski alat ne dolazi bez otvarača boca, pa tako ni tvorci Treada nisu zaboravili na žedne muškarce diljem svijeta. Leatherman će Tread pustiti u prodaju negdje tijekom ljeta ove godine, a moći ćete ga kupiti i u kombinaciji sa satom koji nam nije nešto posebno privlačan, ali tko zna, možda postoji mogućnost da se jednog dana narukvica upari s nekim od G-Shock, Victorinox ili Suunto satova za teške uvijete. Cijena za sada nije poznata.

Tags
Back to top button
Close