Lifestyle

Kako izbjeći vezu nakon pijanog seksa za jednu noć

Ljudi smo, s čim se podrazumijeva da nam griješiti nije strano, no postoje situacije u kojima se jednostavno ne želimo naći. Mi, muškarčine, pripadnici dlakavijeg spola kojeg krase muda među nogama, uz onu na ramenima, vlasnici smo još jedne glave koja zna biti svojeglava, ne surađuje i često nas dovodi u situacije zbog kojih bi drugi dan najradije propali u zemlju. Da, problem je što velika količina alkohola najčešće “gasi” glavu kojom razmišljamo u trenucima prisebnosti, dok “mala glava” postaje kreativnija svakom pivom i pelinom nakon automatskog “uključivanja” u petoj rundi pića s prijateljima.

I, do čega nas to najčešće dovede? Pa, možeš se smatrati sretnim ako ćeš se drugog jutra probuditi u svom krevetu, tek uz poneku uspomenu na burnu noć provedenu na podiju “šlatajući” najružniju djevojku koju si ikad upoznao, dok si u istom trenu jezičinom masirao unutrašnje organe njezine još ružnije sestre blizanke. No, horor počinje kad ne ostane sve samo na uspomenama, jer nakon buđenja uz užasnu glavobolju shvaćaš da jedna od njih leži kraj tebe gola u stanu koji nije tvoj, niti znaš kako iz njega neprimjetno pobjeći. Koliko god loše izgledala ova situacija, još je gore ako se s njom probudiš u svojem stanu i zato ti danas donosimo nekoliko ideja kako izbjeći takve situacije.

Plan A – još spava

Budiš se u nepoznatoj sobi, a ružna djevojka od jučer nakon skidanja “fasade” izgleda još gore nego što pamtiš. No, budi sretan jer si se probudio prije nje. Vrijeme je za plan A. Pogledom potraži svoje stvari i prije nego se izvučeš iz njezinog zagrljaja, detaljno razradi tihu i brzu strategiju izvlačenja u maniri specijalnih postrojbi, a nakon toga izmoli sve molitve koje znaš i kreni s izvršenjem plana. U slučaju da je ipak probudiš prilikom “izvlačenja”, prilagodi se situaciji i pravi se da tražiš wc ili si krenuo popiti čašu vode. U tom slučaju, vrijeme je za prebacivanje na plan B.

Plan B – Probudila se

Ok, teško je bilo za očekivati da ćeš uspjeti pobjeći bez da je probudiš, no, to ne znači da je vrijeme za očajavanje. Barem do situacije dok ne shvatiš da je njezin mentalni sklop vašu avanturu s podija i kasniji seks shvatio kao početak divne zajedničke budućnosti. E, tu nastaju problemi. U takvoj situaciji sve ovisi o tome koliko si hrabar ili bolje rečeno lud, jer uvijek je moguće biti direktan i sve joj reći u lice, ali s obzirom da se ne nalaziš na svojem teritoriju, nikad ne možeš biti siguran kakva potencijalna oružja skriva pod jastukom, u ladici ili ormaru. Zato je možda bolje primijeniti više taktičan pristup poput jednog od sljedećih.

Pravi se da ideš na wc

Ako imaš sreće da se wc ne nalazi u sklopu sobe, pokupi svoje stvari i reci joj da se ideš osvježiti, a zatim iskoristi tu situaciju da pobjegneš glavom bez obzira. U tom slučaju, bitno je da ne zaboraviš nikakvu stvar koja bi je mogla dovesti do tebe ili se sljedeći tjedan ponovo pojaviti mrtav pijan na istom podiju. Bilo bi dobro da iz svega i nešto naučiš.

Pravi se lud

Vidiš da je situacija bezizlazna, ona već planira koliko ćete imati djece, kojeg će biti spola i kako će se zvati najmlađe. Vrijeme je za “hardcore mode”. Kao iz vedra neba kreni s vrijeđanjem bijelaca, crnaca, azijata, siromašnih, gejeva, političara, katolika, muslimana, židova i svih ostalih koji ti padnu na pamet. Osvrni se po sobi, iskoristi njezine slike, članske iskaznice stranaka ili bilo čega drugog što ti može biti od pomoći i udari baš po tome. Cilj je da u biti ona shvati da nisi takav kakvim te smatra i sama ti ponudi izlaz.

Pomoć prijatelja

Najstariji trik koji je upalio nebrojeno puta već od prve pojave mobilnih uređaja. Većini nam je prva stvar nakon buđenja provjeriti nove poruke, mailove ili koga smo noć prije zvali pijani. Pravi se da provjeravaš, ali u tom trenu pošalji poruku prijatelju da te uskoro nazove i pravi se kao da te nešto hitno treba. Pri tome pripazi da ne šalješ poruku nekome tko je s tobom “gutao” do jutra, jer postoji mogućnost da je neće vidjeti do podneva.

Hitna stvar

Izliku za ovakve stvari nije loše imati uvijek spremnu jer nikad ne znaš kad će ti zatrebati. Uspaničeno se prisjeti da kroz desetak minuta moraš biti negdje i nikako ne smiješ kasniti, zahvali se na svemu, užurbano pokupi svoje stvari i crta. Moguće je igrati i na kartu djece koju moraš pokupiti, bez obzira što ih u stvari izmislio, ali velika je mogućnost da u tom slučaju neće htjeti imati s tobom posla.

Svjež zrak zbog mamurluka

Nitko ne voli miris bljuvotine u sobi ili komadiće jučerašnje hrane u kombinaciji s pivom i pelinom po pločicama kupaone i zato postoji mogućnost da se izvučeš na način da glumiš jači mamurluk nego što u stvari imaš. Kad se uspiješ izvući iz kuće, ubaci u petu i u stilu Usaina Bolta obori sve rekorde udaljavajući se od “mjesta zločina”.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close