Tech

Garmin Fenix 3: Novo čudo za avanturiste

Namjenski GPS uređaji su polagano stvar prošlosti, ali ekipa iz Garmina naravno to ne želi niti čuti. Svake godine, kao i prošle, predstavljaju nove pametne uređaje za koje se nadaju kako će biti uređaji budućnosti. Jedan od njih je i novi Fenix 3.

Garmin Fenix 3 je stvoren za ljude koje vole izazove. Izuzetno je izdržljiv, pa je tako može i pod vodu do 100 metara, dok bi trebao izdržati skoro sve neprilike koje majka zemlja ima za ponuditi. Kako se ne bi izgubili pobrinut će se novi GPS/GLONASS sustav.

Osim izdržljivosti, Fenix 3 ima i nekoliko odličnih dodataka poput brojača koraka, prijeđene udaljenosti, potrošenih kalorija, čak i vremena za spavanje. Jedna od mogućnosti ovog sata je samoprepoznavanje aktivnosti koje obavljate (trčanje, plivanje…) što bi sigurno moglo olakšati posao triatloncima. Baterija je također dodatak budući da će izdržati 20 sati s korištenjem GPS-a, i više od 6 tjedna ako se koristi samo kao sat.

Ako ne znate što želite za rođendan ili valentinovo, Fenix 3 bi mogao biti rješenje. Cijena oko 500 dolara za osnovni model.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close