Lifestyle

Floyd Mayweather – boksač i “Playboy” za kojeg je i Bilzerian “mala beba”

Ako ste se ikad pitali tko je najplaćeniji sportaš na svijetu, onda vas možda iznenadi činjenica da se ne radi o ni jednom nogometašu, košarkašu ni igraču golfa. Da, možda ga baš oni prate u stopu, ali na vrhu je jedino mjesta za neporaženog boksačkog prvaka Floyda Mayweathera. Izračunato je da je u svojoj zadnjoj borbi u 2014. godini protiv Marcosa Maidana, Mayweather u džep stavio 14.800 dolara za svaki udarac koji je pružio tijekom dvanaest trominutnih rudni.

Da, dobro ste pročitali, a izgleda da tijekom meča nije nedostajalo udaraca, jer je Mayweather za vrijeme provedeno u ringu sveukupno plaćen nevjerojatnih 32 milijuna dolara. Uz ostale borbe tijekom godine i zaradu od istih, Mayweather čvrsto drži prvo mjesto na Forbesovoj listi najplaćenijih sportaša današnjice sa zaradom od  vrtoglavih 105 milijuna dolara.

Svo to bogatstvo omogućava mu nerazborito trošenje i uživanje u životu, a ako ste kojim slučajem mislili da Bilzerianu nema premca, onda ste se grdo prevarili. No, to ni nije čudno kad se sazna podatak da je Mayweather tijekom svoje cijele karijere “ukeširao” čak 400 milijuna dolara. Najluksuzniji i najbrži automobili, privatni avioni i privatne twerk zabave s gomilom ljepotica samo su neke od stvari kojima se ovaj boksač hvali na Instagramu. Izgleda da lik zna kako uživati u životu i protiv toga nemamo ništa protiv, ali mu ne možemo oprostiti što izbjegava “borbu stoljeća” sa Mannyjem Pacquiaom. U nastavku pogledajte kako izgleda život najplaćenijeg sportaša današnjice.

 

Privatna “Twerk” zabava samo za njega

7,3 milijuna dolara vrijedna kolekcija automobila među kojima su tri Bugatti Veyrona

Ovako mu započinje svaki dan

Kolekcija satova od nekoliko milijuna dolara

Odlazak u shoping

Zabava

S vlasnicom najboljeg “Twerk” spota ikada Nicki Minaj

Doslovno valjanje u parama

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close