Kamasutra

5 seks ozljeda kojih se svi moramo bojati

Seks je odlična “aktivnost” u koju se svi rado upuštamo, no, bitno je biti svjestan da kao i kod svake druge aktivnosti, prilikom seksualnih podviga također postoji određena mogućnost ozljeđivanja. Takve ozljede možda nisu česte, ali mnogo toga ovisi i o tome koliko ste ti i tvoja partnerica “akrobatski raspoloženi” prilikom upuštanja u “hrvačke zahvate” pod plahtama. U redu, možda ti se niti jedna od ovih ozljeda neće dogoditi tijekom tvog cijelog seksualno aktivnog života, ali kad rukuješ toliko osjetljivim dijelovima, vjeruj nam, bolje je da u trenucima zanosa malo pripaziš, nego da iskusiš bilo koju od ovih ozljeda.

Slomljeni penis

Vjerojatno najstrašnija ozljeda koju si muškarac može zamisliti. Neki čak ni ne vjeruju da je “Đonija” moguće slomiti jer se ne radi o kosti, ali moguće je, a neki su se na teži način uvjerili da je “Đoni” ipak slomljiv. Zato, možda prije nego se sljedeći put upustiš u divlji akrobatski seks s partnericom, ne bi bilo loše razmisliti o mogućim posljedicama jer ovo je jedna od ozljeda koju ne bismo poželjeli ni najgorem neprijatelju.

Ozljeđene i natečene “loptice”

Na žalost, velika većina nas poznaje tu bol kad te neki strani objekt opali u “loptice koje život znače”, no osim što se takve stvari događaju prilikom sportova, ponekad se slična stvar može dogoditi i u spavaćoj sobi što u konačnici može biti jednako bolno. U tim strastvenim trenucima, moguće je da zbog pretjeranog uzbuđenja partnerica zaboravi da rukuje prilično osjetljivim stvarima i navali svom silom na tvoje “loptice”. Nadamo se samo da ćeš je u tom trenutku uspjeti prekinuti na vrijeme, jer ti u suprotnom ne gine nekoliko dana “kaubojskog hoda”.

Hernija (kila)

Svi mi volimo pokazivati svoju moć u spavaćoj sobi, a neki od nas to čine na način da svoju partnericu razmještaju na načine kako to njima najbolje odgovara. No, problem je što u tim situacijama nije moguće primijeniti idealan način podizanja “tereta”, kutovi dizanja su čudni i postoji mogućnost da u svom tom zanosu “pokupite” bruh. Da, zamislite tu situaciju, ne samo što će to biti samo po sebi dovoljno bolno, već ćete joj morati reći da je za to kriva njezina težina, a tad se pripremite za nove probleme.

Istegnuće ili puknuće mišića

Ne bavite se sportom, nezdravo živite, a jedina fizička aktivnost vam je povremeni seks. U redu, i seks je dobra fizička aktivnost da ostanete u formi, ali pod uvjetom da je stvarno redovit. U slučaju da ste u lošoj formi, da niste razgibani, a više vas ni ne maze godine, seks može biti prilično poguban za vaše mišiće, posebno ako se žestoko bacite na posao bez ikakvog zagrijavanja.

Srčani udar

U ovom slučaju se ne radi o ozljedi, ali srčani udar je nešto na što također moramo obratiti pozornost. Pogotovo ako ste već u poznim godinama, a “održavate” ženu koja je značajno mlađa od vas. Kombinacija povećanog uzbuđenja, dugotrajnog napora (u slučaju da niste gotovi za nekoliko minuta) i lošeg srčanog zdravlja može biti recept za srčani udar, pa u slučaju da prilikom sličnih napora primijetite simptome poput boli u lijevoj ruci ili čeljusti, najbolje je istog trena stati. To je znak da vam srce nije u stanju podnijeti napor.

Tags
Back to top button
Close