Hedonizam

The Xhibitionist – nova morska igračka za superbogate

Ako kojim slučajem u banci skrivate poveću količinu novaca koji je namijenjen kupnji jahte, ali sve jahte koje ste do sada gledali izgledaju isto, bezlično i pomalo dosadno, onda je možda vrijeme da se javite ekipi iz švedske tvrtke Gray Design i upitate ih o jahti koja će zasigurno ispuniti i vaše najluđe snove. The Xhibitionist je njihova najnovija kreacija kojom potpuno redefiniraju budućnost luksuznih plovila. Neobičnog dizajna, The Xhibitionist izgleda brzo i dok stoji na mjestu, a unutrašnjosti skriva neviđeni luksuz.

Radi se o “superjahti” dužine 75 metara, koja će u svojih osam gostinjskih soba lako ugostiti poveću ekipu željnu zabave. Uz sve to na krovnoj palubi možete uživati u suncu dok se s djevojkama “brćkate” u Jacuzziju ili se udobno zavaliti u neku od fotelja. Da bi u svakom trenutku bili lako dostupni vašim ostalim prijateljima dubljeg džepa, tu je i “helipad” s tri mjesta, kako bi Trump ili Ecclestone mogli svratiti na kavu, a napravljen je od solarnih panela i služi kao dodatni izvor energije za uređaje plovila.

Unutrašnjost skriva i ogromnu garažu s automobilima, koji će vam odlično poslužiti kad pristanete u nekoj od svjetskih “jet set” luka. Sigurni smo da će vam ova ljepotica osigurati mnogo zavidnih pogleda gdje god se pojavili, a da bi uživali u svemu što Xhibitionist nudi, morati ćete izdvojiti “sitnicu” od 25 milijuna dolara.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close