Tech

VIDEO: Kako se rješiti zamagljenih prozora

Ako i vas muče zamagljeni prozori u vašem automobilu, postoji odlično i jednostavno rješenje! Nije skupo, a izrazito je efikasno. Nažalost, oni koji imaju mačke brže će se snaći, a vi ostali, malo se potrudite. Naravno, mnogi noviji automati imaju dovoljno jake klima uređaje koji ih rješavaju ovih problema, no svejedno, dok auto stoji, klima ne radi, zbog čega je ovo jako zanimljivo rješenje. Mi se odmah bacamo na posao!

Evo što vam treba:

Auto sa zamagljenim prozorima

zamagljeni-prozori6

Jedan par čarapa bez rupa

zamagljeni-prozori4

Pijesak za mačji WC

zamagljeni-prozori5

Korak 1. U čarapu stavite kvalitetnog pijeska, tj. kvalitetnog silica gela za mačke, ali samo da popunite prostor do gležnja.

zamagljeni-prozori3

Korak 2. Kad napunite čarapu, zavežite ju i cijelu ju umetnite u drugu čarapu, tako da postoje dva sloja čarapa.

zamagljeni-prozori2

Korak 3. Odnesite to u auto i pozicionirajte ili ispod sjedala, ili iza na ploču. Naravno, možete ju staviti gdje god želite i gdje god vam bude praktično. Kroz nekoliko sati, pijesak bi trebao navući na sebe svu vlagu koju imate u automobilu. Ovo je zapravo odlično dugotrajnije rješenje, jer će vam uistinu pomoći kroz ove užasne zimske dana kad nas sve muče ta prokleta stakla. Mi krećemo na posao!

zamagljeni-prozori1

Naravno, možete pogledati ovaj video u kojem je sve objašnjeno 🙂

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close