Kamasutra

Što više volimo – guzice ili sise?

Guzice ili sise, najveći problem modernog muškarca. Bez brige, kako bi konačno saznali što općenito muškarci više vole uskočio je Pornhub sa svojim beskonačnim podacima s kojima može prikazati što god požele. Ovoga puta su se poigrali s guzicama, sisama i nogama kako bi pokazali kako dišemo što se tiče pretraživanja.

Guzice ili sise

pornhub-boobs-versus-butts-searches-worldwide

Već na prvu vidimo kako je Europa uporište onih koji vole sise. Jedine države koje se ističu u Europi po tome što više vole guzice su susjedna nam Bosna i Hercegovina, Albanija, Crna Gora, Makedonija, Rumunjska i Island.

Afrika je uporište guzica i bez njih bi Ameri bili u manjini što se tiče obožavanja guzica.

Sise

pornhub-boobs-searches-europeKada bi se pogledali samo pregledi riječi sise, tamnija boja je predstavlja više broja pretraživanja. Tu smo u grupi zemalja koje baš i ne pretražuju pojmove vezane uz sise, dok se susjedne države Srbija, Makedonija i Albanija posebno ističu kao zemlje koje više preferiraju guzice.

Guzice

pornhub-butts-searches-europe

Guzice kod nas imaju nešto slabije rezultate jer smo se već izrazili da više volimo sise.

Noge

pornhub-legs-searches-europe

Kao da nam čitaju misli budući da smo i sami veliki obožavatelji dobrih nogu.

Bez obzira na rezultate Pornhuba, vrijeme je da i sami izradimo najtraženijih pojmova što se tiče naše regije. U pregovorima samo pa se nadamo kako će uskoro i najtočniji podaci uskoro u naše ruke.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close