Kamasutra

Seksualne navike koje žene obožavaju, ali ih je strah to priznati

Drage mukarčine, podružili smo se s nekoliko djevojaka i pijane su nam priznale čuda. Vrlo je važno da komunikacija između muškarca i žene koji su u vezi bude odlična. Kad osjetite da je vrijeme za još razgovora o evoluciji vaših seksualnih aktivnosti u spavaćoj sobi, vrijeme je za romantičnu večeru! Fina večerica, dvije odlične butelje vina, malo pijanstva i sve će vam priznati što žele. I možemo vam reći da su nas iznenadile. Nakon par čaša vina, ništa ih više nije strah priznati, ali ni učiniti. Zato oprez momci, pripazite na svoje zdravlje, ako primijetite da je postala jako divlja, maknite bocu i najavite vrijeme za desert!

Što mislite, što žele najviše?

[AdSense-A]

Agresivan i grub seksseks3

Lupanje po guzi, često mijenjanje poza, malo jačeg nabijanja, jači tempo, čupanje, grebanje, grizite joj guzu, radite sve što želite! Ženama je neugodno priznati da žele malo grublji seks, a još im je gore moliti za njega. Zato, sljedećeg puta kad osjetite da je raspoložena za malo grublje, krenite do kraja. Ne kažemo vam da ju premlatite, već da budete konkretna sex mašina. Čudo kako takve stvari osvježe vezu i raspolože čovjeka.

Perverzan seksualni život

seks1

Od kad je knjiga “Pedeset nijansi sive” na sva zvona djevojkama objasnila kako malo vezanja i spenkanja može biti zanimljivo i zabavno, djevojke su poludjele. “Kinky is the new sexy” nova je kulturološka pojava koja hara umovima svih djevojaka. Sve bi željele biti malo zločeste i malo perverzne, no nažalost, još uvijek ih je sram priznati to. Boje se, da ako ćete biti takvi prema njima u spavaćoj sobi, da će se to ponašanja kopirati i na svakodnevne događaje. Izbjegnite to i perverzije ostavite za spavaću sobu.

Dominantnog muškarca koji im voli priuštiti oralni seks

seks2

Već znate da mnoge djevojke nisu baš oduševljene idejom oralnog seksa, što se tiče zadovoljavanja njihovih muškaraca. No, kad muškarac zauzme dominantnu ulogu i pokaže svoju samouvjerenost i sigurnost u svoje radnje, one padaju s nogu. Ako ju želite oralno zadovoljiti, učinite to! Učinite to što prije! Žene obožavaju oralni seks, a kad osjećaju da su dužne, ekstra se potrude. One obožavaju dominantno ponašanje u spavaćoj sobi. Obožavaju biti glasne, obožavaju vas slušati i žele vas zadovoljiti. Show!

“Prljavi razgovori”

seks4

O da, da, žene vole pričati prljavo. Vole šaputati, prostačiti, zafrkavati, gristi, grebati i izazivati nas da poludimo. Žele se osjećati napeto, ne znajući kad ćemo ih napasti i što ćemo sljedeće učiniti. Obožavaju te trenutke kad se izgube u seksu. Budite maštoviti, pričajte joj što na njoj volite, prostačite o njenoj guzi, spenkajte i zabavite se onako kako bi vi to željeli. Žene su lude, vrijeme je da im zadovoljimo te tajne potrebe!

 [AdSense-A]

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close