Lifestyle

Ronaldov 14-godišnji sin ‘zbario’ 27-godišnjakinju!

Ono o čemu nas je u tim godinama većina sanjala proteklog se vikenda dogodilo četrnaestogodišnjem sinu bivše zvijezde Barcelone, Reala, Intera, Milana i brazilske reprezentacije! Klinac je, naime, u klubu u kojem radio kao radi kao DJ (ovo nam baš nije jasno kako može u tim godinama puštati glazbu u noćnom klubu) završio s curom koja je od njega starija – ni manje ni više, nego – trinaest godina!

Vjerojatno nitko za to ni ne bi znao da slike nisu procurile na internet, no vjerojatno se mladi Ronald htio pohvaliti na Facebooku fotkama kako ljubi 27-godišnju učiteljicu (ne njegovu!), atraktivnu Lu Bernardi. Ona se sada kune kako joj je mali lagao da ima osamnaest te da mu je vjerovala jer znatno viši od svojih vršnjaka.

Ronaldos-Son-27-Year-Old-Teacher-2

Kako je krenuo na dobrom je putu da, misleći da se radi o predivnoj ženi, završi u krevetu s transvestitom koji se prostituira nekoliko godina mlađi nego što je to bio njegov otac kada mu se upravo takva stvar dogodila.

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close