Brzina

Pokrijte uši. Akrapović je napravio vlastiti motor

Svu medijsku pozornost ovogodišnjeg Custom Bike Showa u Njemačkoj pobrao je Akrapović sa svojim novim konceptualnim motorom imena “Full Moon” tj. nazvan je “Pun Mjesec”. Ako tražite motor kojeg doslovce nitko ne posjeduje na svijetu, a vozio ga je i osmislio sam Akrapović, pretraga sada prestaje. Slovenska kompanija koja je poznata po svojim revolucionarnim ispušnim sistemima za sve vrste motora i automobila, ovog puta s ovim prototipom oduševila je sve entuzijaste brzine. Ako Akrapovići naprave motor, možete samo misliti kako zvuči. Mašina je središnje postavljen V-Twin S&S, Knucklehead od 1,524 kubična centimetra. Ogroman zadnji dio čija je izrada trajala više od 800 sati skriva ispušni sustav koji je posebno dizajniran i čiji zvuk tek očekujemo. Možemo se samo zapitati…

 

motor-akrapovic7

Prednji kotač od 30″ podsjeća na pun mjesec, što je i bio cilj Akrapovića. Motor je opremljen hidrauličnim sustavom koji za vrijeme stajanja spušta motor do tla. U tom slučaju, potreba za nogarom ne postoji. Upravljanje je navodno lakoća i san, no na riječ ćemo im povjerovati tek kad ga sami isprobamo. Čudo od mašine, zar ne?

motor-akrapovic1

motor-akrapovic2

motor-akrapovic4

motor-akrapovic5

motor-akrapovic6

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close