Kulturnjak

Pet knjiga koje možete pokloniti curi za Božić

Da, ponovo je došlo vrijeme da pokušate odabrati najbolji poklon za vašu djevojku ili ženu. Znamo svi kako one očekuju da mi cijele godine pozorno slušamo i onda pod bor stavimo točno to što su htjele, ali to je skoro nemoguća misija. Ono što vam možemo reći kako ima jedan poklon s kojim ne možete pogriješiti – knjigom. Već smo napisali dio za cure koje kupuju dečkima, ili pak oni kupuju prijateljima ili tastu, pa je došlo vrijeme da pomognemo vama kako bi odabrali dobru knjigu za vašu djevojku.

>> Pet knjiga koje možete pokloniti muškarcu za Božić

Za ovu priliku pitali smo Leu Martinuš iz “Čitaj knjigu” za savjet i ona nam je preporučila knjige s kojima ne možete pogriješiti.

 

1. Jodi Ellen Malpas – Trilogija Moj Muškarac (Opsesija, Kazna, Predaja)

mmtrilogija

Nakon Pedeset nijansi sive (nadamo se da ste to već poklonili ženi ili djevojci) preplavilo nas je more erotskog štiva. Među njima se posebice ističe trilogija Moj muškarac gdje je autorica sastavila kvalitetnu priču punu uzbudljivih detalja. Idealan poklon za žene koji će se dopasti i muškarcima a da ga ni ne čitaju pošto je dokazano da žene kod čitanja ovakvih vrućih ljubića poklanjaju puno više pozornosti svojim muškarcima. 😉

 

2. Liane Moriarty – Suprugova tajna

Suprugova-tajna-NASLOVNICA

Potresna životna priča o tajnama koje znaju biti razorne opisuje kako njihove posljedice mogu nepovratno promijeniti živote. Ukratko, žena pronalazi pismo napisano rukopisom njena muža na kojem je naznačeno: “Otvoriti samo u slučaju moje smrti.” Znatiženja prevladava a ona ni ne sluti na što će naići.Ovaj bestseler koji će vas šokirati čita se u jednom dahu a potom vas natjera da o njemu još danima razmišljate, jer neke tajne zauvijek trebaju ostati tajnama, ma koliko velike ili male bile.

 

3. Nicholas Sparks – Najbolje od mene

najbolje-od-mene

Ako vaša draga obožava romantične filmove i knjige, ovo fantastično izdanje Nicholasa Sparksa oborit će ju s nogu. Kralj ljubića, Nicholas Sparks, zasluženo je dobio tu titulu jer prema svakoj njegovoj knjizi snimljen je i film, a ovo je najnovije izdanje!

 

4. Oprah Winfrey – Ono u što sam sigurna

Winfrey_cover_FINA_697380S1

Knjiga Oprah Winfrey, voditeljice najgledanije TV emisije u povijesti, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.  Ova iznimna žena najcjenjenija je osoba današnjice a u ovoj knjizi analizira svoj život te piše o stvarima koje cijeni jer su je definirale. Predivna inspirativna priča koja odiše iskrenošću i mudrošću je nešto što će cijeniti svaka žena kojoj se pokloni, bez obzira na godine.

 

5. Guillaume Musso – Možda nebo zna

mozda nebo zna

Iako je glavna tema ljubavna priča, ova sjajna knjiga propitkuje nadnaravno, sadrži elemente trilera, krimića i fantastike te je iz poglavlja u poglavlje sve nepredvidljivija.  Za one koji vole dobro i izrazito kvalitetno štivo, napeto od prve do zadnje stranice zbog čega se ne ispušta iz ruku i tjera vas da još dugo, dugo razmišljate o pročitanom.

Lea Martinuš – Čitaj knjigu

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close