Kamasutra

Osvojite ju romantičnim i intimnim gestama koje novac ne može kupiti

Kad pričamo o ljubavi i o intimi, u današnjem modernom društvu pričamo o novcu, o darivanju, o iskazivanju ljubavi kroz materijalno. Nije to do nas, to mišljenje je ukorijenjeno u umove naših prijatelja, djevojaka, žena i ljubavnica. Moraš potrošiti na mene, tek to će značiti ljubav i intimu. Nažalost, situacija je točno takva. Nema poklona? Nečeš platit cugu, kolače i večeru? Nema seksa. Gledao si drugu? Masturbiraj sljedećih dva tjedna, baš me briga. Što se ispričavaš bez veze, to mi ništa ne znači. Usisaj stan i obriši prašinu.. Ah kvragu, ne sjećam se kad sam zadnji puta dobio nešto “džabe”.

To je od njih napravilo društvo, prijateljice, televizija i jeftiniji i plitki modni magazini o skupom i lijepom, o bajkovitom. No, sva sreća u njim su još zapisane one male crtice zbog kojih nas vole, zbog kojih nas obožavaju i zbog kojih nas nikad neće razočarati. Jer kakve god da znaju biti, predivne su i prekrasne i vrijedne naše pažnje. Kad im je najteže u životu, kad su najviše ljute, kad misle da se sve okrenulo protiv njih, u tim trenutcima trebaju našu intimu. Da, dodir, maženje, paženje, ljubljenje, tetošenje, seks. Da, prava intima je seks. Prava intima je blizina, mentalna blizina, koja nužno u seksu ne mora postojati. Tu intimu osvaja se nekim drugim načinima. Nekim drugim forama. Prema iskustvu starije gospode, bontonom i romantikom.

Govorite joj kako je predivna

u-krevetu

Žena nikad ne može dovoljno puta čuti koliko je lijepa. Čak iako izgleda ko bangladeški lopov, hvalite joj oći i predivan pogled. Haljinu, smijeh, način na koji hoda.. Jednostavno, spomenite joj često da vam se sviđa. Ne pričajte to svim ženama. Ne morate sa svima imati seks. To su ponašanja samo za onu do koje vam je iskreno stalo. Kad žena zna da ju smatrate toliko lijepom, izvana i iznutra, nikad neće izgubiti samopouzdanje i nikad neće postati nesigurna u sebe.[divider]

Napišite joj ljubavno pismo

ljubavno_pismo

Puno toga se može reći samo jednim komadom papira, vlastitim rukopisom i s malom ružicom. Sanjala je cijeli život o tim ljubavnim pismima, čitala ih je u svojim snovima više desetaka puta, a vi joj konj do sad ni jedno niste napisali. Ste joj napisali pjesmu? Niste. Jeste li ikad probali? Eh..

Ne morate biti kreativni, ne morate pretjerivati, ne morate pisati sonete. Samo napišite nešto iskreno iz srca i potpišite se. Njoj će to biti dovoljno, svakog puta kad ćete joj faliti, ona će imati vaše pismo i vašu vestu. Njoj dosta. Za blagdane, obavezno joj pismo ubacite uz poklon![divider]

Posvetite joj romantično putovanje

putovanje

Najbolji način da postanete intimniji sa svojom djevojkom jest da s njom provedete jedno duže vrijeme u samoći. Recimo, na putovanju. Zaboravite na vikend. Odmorite se u dva tjedna! Ako želite nekoga upoznati u dušu, ubacite se zajedno u neregularne i nepoznate situacije. Tek tada ćete ju kao osobu najbolje upoznati. Ljudi jako dobro skrivaju svoje najgore mane. Svi imamo svoje maske koje skidamo tek pred najbližim nam osobama. Nek ona skine svoju masku za vas, a isto i vi učinite za nju. Tek ćete iskreno voljeti i biti voljeni ako budete samo ono što jeste. Bez glume i bez navlačenja.[divider]

Upoznajte i darujte njezinu obitelj

obitelj

Iskreno odobravanje i ljubav svoje bolje polovice doživjet ćete svakako i preko njezinih roditelja. Ponašajte se prema njima s puno poštovanja i pružite im puno pažnje. Kad osvojite njih, ona će vas još više voljeti. Razmišljajte o budućnosti. Ipak su to baka i djed vašoj budućoj djeci! Oni će vas uvijek braniti ako ćete se prema njima ponašati korektno i pažljivo. Darujte ih, upoznajte i slušajte priče o njihovom životu. Oni su vašu bolju polovicu odgojili i učinili su je ženom kakva je danas. Razmislite, jednog dana kad ćete i vi imati djecu, kakve bi im dečke i djevojke odobrili?

Provedite s njima rođendane, blagdane, obiteljska druženja i zabave. To je vaša nova obitelj. Bolje vam je da ste s njima u dobrim odnosima.[divider]

Ne forsirajte seks, ali potencirajte maženje

seks-zdravlje5

Suzdržite se! Ne morate svakog puta kad legnete s njom u krevet ševiti do besvijesti. Ako je mlada veza, naravno da će jedna stvar voditi drugoj, no spavajte zajedno, stisnite se i uživajte. Intima i ljepota ne dolazi samo iz razgovora. Kad vam se koža dodiruje, vaša tijela izlučivat će više hormona koji će vas raspoložiti, opustiti i zbližiti. Budite fizički intimni, ljubite se, dodirujte i mazite. Fizički kontakt je izrazito važan za svaku vezu. Ako nemate dovoljno seksa i dovoljno maženja, ode sve u Honduras.

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close