Kamasutra

Odradite ove korake prije nego što odete na savršen spoj

Djevojka vam se zaista sviđa, uspjeli ste skupiti snage i pozvati je na sastanak. Vjerojatno ste nervozni, no prije odlaska nemojte zaboraviti napraviti na neke stvari. Za početak, ispitajte teren. Ako je alergična na morske plodove, sigurno je nećete voditi u riblji restoran, a ako je vegetarijanka, nije dobra ideja da je vodite na odrezak. Zato je najbolje da se zanimate i unaprijed saznate što misli o vašoj ideji-na taj način ćete se informirati je li alergična na neku hranu. Vjerujte nam, osim što ćete ispasti pažljiv, poštedit ćete svoje živce.

Osim toga, stavite kondom u džep. Morate biti oprezni i pripremljeni. Nikada ne znate kako će se vaš spoj odvijati, a najmanje što želite u toj situaciji jest da budete nepripremljeni. Prije nego što krenete, provjerite s kojom količinom novaca raspolažete i hoće li vam biti dovoljno a pokrijete sve troškove za aktivnosti koje ste isplanirali (macho savjet plus:uvijek plaćajte na prvom spoju, nikako nemojte njoj dopustiti, iako će možda inzistirati, budite džentlmen).

Svoj mobitel stavite na vibru prije nego što krenete. Sigurno nećete ostaviti dobar dojam ako vrijeme na spoju provodite na Fejsu ili telefonirate i šaljete poruke. Ostavite mobitel sa strane i uživajte. Ukoliko ste imali u mislima da će se drugi dio spoja odvijati kod vas u stanu/kući, nikako nemojte zaboraviti očistiti kupaonicu prije nego što krenete. Zamislite da prihvati poziv na piće kod vas doma, ode u kupaonicu i zatekne nered i dlake u umivaoniku. Sigurno neće pristati na idući spoj.

A sad, posljednje pripreme prije spoja. Obukli ste čistu, ispeglanu odjeću, istuširali se, pošpricali se omiljenim parfemom i oprali zube. No, što je s vašim mentalnim stanjem? Nemojte se truditi da je impresionirate. Budite svoji, budite ono što jeste. Možete biti optimistični, ali držite stvari pod kontrolom. Nemojte ništa očekivati (jer znamo da kad previše očekujemo, često se to ne ostvari) i zato se samo prepustite i uživajte.

Tags
Back to top button
Close